Hemşehrimize yeni görev

Özelleştirme İdaresi Başkanı hemşehrimiz Ahmet Aksu BDDK'ya atandı

08 Ocak 2019 Salı 07:46
Hemşehrimize yeni görev

Özelleştirme İdaresi Başkanı hemşehrimiz Ahmet Aksu’ya yeni görev.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı kurumlara atama yapılmasına ilişkin kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Erdoğan’ın imzası ile bugünkü sayıda yer alan kararlara göre, Özelleştirme İdaresi Başkanı hemşehrimiz Ahmet Aksu Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Üyeliğine atandı.

1967 Osmancık doğumlu. İlk-orta ve lise tahsilini Osmancık´ta tamamladı. Aksu, Yüksek tahsilini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde tamamladı.

Üniversite tahsilini tamamlamasını takiben Özelleştirme İdaresi Başkanlığı´nda (ÖİB) uzman olarak 1992 yılında göreve başladı. Göreve başladığı tarihten itibaren Özelleştirme İdaresine bağlı olan değişik kuruluşlarda Yönetim Kurulu üyeliği, Başkan vekilliği ve Başkanlık görevlerinde bulundu.

Şubat ayında ÖİB Başkanlığı görevini devreden Aksu daha sonra TÜRKŞEKER Genel Müdürü olarak görev yaptı. 2016 Aralık ayında ise yeniden Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na atanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muzaffer 2019-01-08 11:22:14

Başarılar dileriz yolu açık olsun

Avatar
Halil Demirci 2019-01-08 11:59:50

Allah c.c daima yar ve yardimcisi olsun,guzel ulkemize ve asil milletimize hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin.

Avatar
Ahmet 2019-01-08 12:07:27

Hangi bankalar özelleştirilecek acaba?

Avatar
Sadettin İnan 2019-01-17 21:28:16

Özelleştirme İdaresinin keyfi ve kanunsuz uygulamalarını gördükten sonra şeker pancarının aleyhine çalışma konusunda Cargill bile Özelleştirme İdaresinin eline su dökemez!
İnanın insan ne diyeceğini şaşırıyor!