İhale yapıldı, 150 noktaya atık kumbarası

Çorum Belediyesi tekstil atıklarının ekonomiye kazandırılması için ihaleye çıktı.

17 Kasım 2021 Çarşamba 21:43
İhale yapıldı, 150 noktaya atık kumbarası

Çorum Belediyesi Sıfır Atık Projesi kapsamında tekstil-giysi kumbaraları sayesinde kullanılmayan giysileri niteliklerine göre ayrıştırarak tekrar ekonomiye kazandırmak için ihaleye çıktı.

Turgut Özal Belediye Konferans Salonu’nda Encümen huzurunda açık artırma usulü ile gerçekleştirilen ihalede, Çorum’da 150 noktaya konulacak tekstil kumbara noktaları 3 yıllığına kiraya verildi.

5 taliplinin teklif sunduğu ihalede en yüksek teklifi 1 milyon 561 bin lira ile Ali Öztürk verirken, ihalenin sonucu başkanlık makamının onayına sunuldu.

İhale kapsamında Çorum’da tekstil ve giysi atıkları için 150 farklı noktaya tekstil ve giysi kumbarası yerleştirilecek. Kumbaralara kullanılmış şapka, kazak, t-shirt, çorap, elbise, pantolon, ayakkabı, terlik ve bot gibi tüm giysi ile battaniye, örtü, eşarp, perde, çanta, havlu vb. gibi diğer tekstil ürünleri atılacak. Büyük bir katma değeri olan tekstil ve giysi atıkları tekrar ekonomiye kazandırılacak.

Son Güncelleme: 18.11.2021 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165