İki müdürlüğün bütçesine onay

İl Genel Meclisi toplantısında İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile İmar ve Kültür İyileştirme Müdürlüğü'nün...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:47
 İki müdürlüğün bütçesine onay


İl Genel Meclisi toplantısında İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü ile İmar ve Kültür İyileştirme Müdürlüğü'nün 2015 bütçeleri onaylandı.


İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'ne 219 bin 500 TL'lik bütçe onaylanırken, İmar ve Kültür İyileştirme Müdürlüğü'ne 753 bin TL'lik bütçe verildi.


Toplantıda İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Abdullah Tokgöz ve İmar ve Kültür İyileştirme Müdürü Osman Çalışkan meclis üyelerine bütçe ve kalemleri hakkında bilgi verdi.


Toplantının devam eden gündem maddesinde Alaca Küçükcamili Köyü'ne ait yerleşik alan ve sınır civarı tespit raporu, İmar Komisyon Başkanı Erhan Akar tarafından okunarak, meclise bilgi verdi.





Son Güncelleme: 06.11.2014 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.