İmalatçı esnafa indirimli şeker

Aşçı ve Lokantacılar Odası tarafından esnafa piyasadan daha uygun bir tır dolusu 27 ton şeker dağıtıldı.

25 Mayıs 2022 Çarşamba 12:49
İmalatçı esnafa indirimli şeker

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu’nun girişimiyle, Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası tarafından esnafa piyasadan daha uygun bir tır dolusu 27 ton şeker dağıtıldı.

Oda üyelerinin en çok yakındığı yüksek fiyatlı şekerle ilgili pastacı, tatlıcı ve dondurmacı esnafına ucuz şeker dağıtıldı. Çalışma, oda üyeleri tarafından da takdir topladı.

İLK SEVKİYAT GELDİ

Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, şekeri uygun fiyatla esnafla buluşturmak için yaptıkları çalışmadan sonuç aldıklarını söyledi. Dün akşam Pazartesi Pazarı’nda bir araya gelen esnaf, indirimli 50 kiloluk şekerleri teslim aldı.

ÇITAK: 'TALEP GELDİKÇE DAĞITIMA DEVAM EDECEĞİZ'

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu’nun girişimi ve Çorum Aşçı ve Lokantacılar Odası’nın yönetim kurulunun çalışmaları doğrultusunda pastacı, tatlıcı ve dondurmacı olmak üzere 27 esnafa 540 torba şeker dağıtımı yapıldığını belirten Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, “Dağıtımlarımız talepler doğrultusunda devam edecek. Devletimiz şekerin karaborsaya düşmemesi için ve fiyat artışının önüne geçmek için bir böyle bir önlem aldı ve önüne geçmeye çalışıyor. Devamı için çalışmalarımız sürüyor. Bu süreçte esnafımızın da duasını aldık. Tüm esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

ESNAF UYGULAMADAN MEMNUN

İmalatçı esnaf ise İsmet Çıtak nezdinde Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu yönetimine teşekkür ederek, uygulamadan memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme: 25.05.2022 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.