İmzalar atıldı, Ahlatcı kuruyor

Çorum’un Sungurlu OSB'ye Ahlatcı Holding tarafından Barut Fabrikası kurulması için MKE AŞ ile sözleşme imzalandı.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 15:25
İmzalar atıldı, Ahlatcı kuruyor

Çorum’un Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) Ahlatcı Holding tarafından Barut Fabrikası kurulması için MKE AŞ ile sözleşme imzalandı.

MKE İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Goldforce Savunma Sanayi Sungurlu Barut Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Tök ile MKE AŞ. Genel Müdürü Yasin Akdere tarafından imzalanan sözleşme ile Ahlatcı Holding tarafından Sungurlu OSB’ye Barut Üretim Tesisi kurulacak.

1200 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Barut Fabrikası Genel Müdürü Mehmet Tök, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bugün Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde Barut Üretim Tesisi kurulumu için MKE A.Ş ile sözleşmemizi imzaladık. 1200 den fazla istihdamın sağlanacağı, bünyesinde Nitroselüloz ve Nitrogliserin Üretim Tesisleriyle birlikte 1500 Ton/Yıl Barut kapasitesi ile Ülkemizin en büyük ve Avrupa'nın sayılı tesislerinden olacak.

HEMŞEHRİMİZ MUHSİN DERE'YE TEŞÜKKÜR

Bu stratejik ve devasa yatırımın ülkemize ve Sungurlumuza kazandırılmasında olağanüstü gayret ve emek harcayan değerli hemşehrimiz ve Milli Savunma Bakan Yardımcımız Sayın Muhsin Dere beye Goldforce Savunma Sanayi Genel Müdürü olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Barut, Fişek ve Kapsül Üretim Fabrikalarıyla birlikte savunma sanayine yönelik kuracağımız yeni tesisler ile Sungurlu önemli bir savunma sanayi bölgesi haline gelecektir. Bugünden itibaren bize düşen tüm enerjimizi bu büyük projenin hızlı bir şekilde tamamlanarak faaliyete geçirilmesi olacaktır. Ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (Sungurlu Gazetesi)

Son Güncelleme: 08.08.2022 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
El corumlu 2022-08-08 21:51:07

Arkadas bu ilce cekenemezliginiz nedir. Sizde buyrun gelin. Sungurluda cok ev var. Fabrikalarda aciliyor

Avatar
Sungurlulu 2022-08-09 10:20:54

Yahu arkadaş ne abarttiniz. Belli ki, sungurlu kirikkaleye en yakın ilçe diye kurulmus işte.Ne yapsinlar iskilipe osmancika mı kursunlar. Sungurluya hayırlı ugurlu olsun.

Avatar
Halil Mustafa KAVUNCU 2022-08-08 19:04:06

Belediye başkanımız, sayın valimiz, değerli milletvekillerimiz. Güzel yatırımımızı bile ilçeye kaptırdığınız için kendinizle övünç duyabilirsiniz. Adam istese Organize Sanayi Bölgesini komple satın alır. Siz adama yer vermediniz. Alkışlıyoruz.

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-08-08 16:17:45

Helal olsun, Çorum aşığı Ahmet Ahlatçı 'ya, Çorumun ve ilçelerinin gelişmesi için Çorumlu iş adamlarına bir tavsiye de bulunmak istiyorum. Çorum 13 ilçesine fabrikalar kurularak Çorum' un büyümesine ilçelerinin nüfuslarının artmasına katkıda bulunabilirsiniz. Çorumlu iş adamları her ilçeye bir fabrika kursalar, Hem Çorumlular hem de diğer illerden insanlar Çorum'a gelerek Çorum'u geliştirip büyük şehir yapılabilir. Ancak Bürokrasi ve HÜKÜMETİN içerisinde ki Çorum düşmanları buna izin verirlermi bilemem.

Avatar
İskilipden 2022-08-08 16:52:35

Hayırlı olsun Sungurlu Çorumu geçer ahada yazın kırıkkale gibi olur inşAllah. Sahip çıkın biz daha yüksek okul yapamadık. devamı gelir inşAllah

Misafir Avatar
Sungurlu MYO 2022-08-09 00:15:55 @İskilipden

Gerçekten muhteşem bir kampüs yapıldı. Binaları, spor salonu, kantin, yemekhane yaşam alanlarıyla biblo gibi Sungurluyu süslüyor. Ayrıca KYK yurdu da hemen yanına yapıldı. Emeği geçenden Allah razı olsun.

Beğenmedim! (0)
Avatar
adil 2022-08-09 08:46:06

Gerçekten de memleketine yatırım yapan ve Çorumdan kaçmayan Ahlatçıya teşekkürler Çorum için çok büyük bir şans 20 yıllık iktidar döneminde siyasilerin yapamadıklarına bakarsak sonuç ortada

Avatar
Hascorumlu 2022-08-10 10:34:13

Öncelikle sürekli yorumlarla katkıda bulunan İskilipden rumuzlu arkadasi tebrik ediyorum.cogu yorumuna muhalif olsamda kendisi gerçekten memleketi İskilip aşığı.bence kimliğini açıklayıp bir dahaki seçime İskilip belediye başkanlığına aday olmalı ki kazansa başarılı olacağına da eminim.bakin merkezin sorunlarını hep sonradan merkeze yerleşenler konuşup çözüm arıyor ama memleketi içsel anlamda tanımadıkları için sevgileri de malesef olmuyor.onkara kalsa Çorum merkezin ruhunu teşkil eden ne varsa yıkıp yerine yol,park ve beton bina dikecekler.

banner165