İşadamı Mustafa Yağlı’dan çağrı

İşadamı Mustafa Yağlı, döviz piyasası üzerinde yaşanan dalgalanmalar ve Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırılara karşı çağrıda bulundu.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 17:39
İşadamı Mustafa Yağlı’dan çağrı

Yağmaksan Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Mustafa Yağlı, döviz piyasası üzerinde yaşanan dalgalanmalar ve Türkiye’ye yönelik ekonomik saldırılara karşı bir ve beraber olma, milli ve yerli olma çağrısında bulundu.

İşadamı Mustafa Yağlı, son ekonomik gelişmeler üzerine yaptığı açıklamada, küresel bir ticaret savaşının sadece Türkiye değil, dünyada büyüme ve istihdamı tehdit ettiğinin altını çizerek, sanayicisinden esnafına kadar toplumun tüm kesimlerinin panik yapmadan yatırım, üretim ve istihdama yönelik makul bir seviyeyle yolumuza devam etmemiz gerektiğine inandığını ifade etti.

İşte işadamı Mustafa Yağlı’nın ‘Türkiye Ekonomisine Saldırı’ başlıklı o açıklaması:

“Türkiye Ekonomisine Saldırı: Döviz piyasasında yaşanan dalgalanmalar karşısında gün, yerli ve milli olma günüdür, gün, birlik ve beraber olma günüdür. Meselenin sadece bir Rahip’in serbest bırakılıp bırakılmaması değil, 15 Temmuz darbe girişiminin başarısız geçmesinin rahatsızlığı, Türkiye’nin Fırat Kalkanı ve Afrin harekatının rahatsızlığı, S-400’lerin rahatsızlığı, ekonomik olarak gelişen, büyüyen bir Türkiye’nin rahatsızlığı, velhasıl rahatsızlıkları saymakla bitmez.

Büyüyen, gelişen Türkiye’nin bir an önce dizginlenip emre itaat etmesini sağlamaya yönelik son bir hamleyle, okonomik olarak diz çöktürmeye çalıştıkları milletimizce bilinmektedir. Zihinleri eski Türkiye’de kalmıştır.Türk Milletini de iyi tanımadıkları aşikardır.

Küresel bir ticaret savaşı sadece Türkiye değil, tüm Dünyada büyüme ve istihdamı tehdit etmektedir.

81 Milyon Türk Milleti olarak bize düşen görevin sanayicisiyle, esnafıyla, tedbirlerimizi almamız ve vatandaş olarak panik yapmadan yatırım, üretim ve istihdama yönelik makul bir seviyeyle yolumuza devam etmemiz olduğu gerektiğine inanıyorum.”

Son Güncelleme: 11.08.2018 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.