İşbirliği protokolüne imza

ÇTSO ile İŞ-KUR arasında ‘Girişimcilik Kursları’ için işbirliği protokolü imzalandı.

25 Ocak 2018 Perşembe 17:19
İşbirliği protokolüne imza

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ile İŞKUR arasında ‘Girişimcilik Kursları’ için işbirliği protokolü imzalandı.

Protokole TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal  ve İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan imza attı.

ÇTSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, düzenlenecek eğitimler şu bilgileri verdi;.

“İŞKUR’a kayıtlı kişilerin kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine yardımcı olmak için girişimcilik eğitimleri düzenlenecek. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, ülkede girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla düzenlenmektedir.

2018 yılı içerisinde Çorum Ticaret Sanayi Odası Toplantı Salonlarında düzenlenecek eğitimlerin 25’ er kişilik  gruplar halinde, günde 8 saat toplam 4 gün süreceğini, 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceğini, eğitim giderlerinin İŞKUR tarafından karşılanacağını belirten Başaranhıncal, kursa katılanlara (emekliler, çalışanlar vb hariç) günlük 25 TL cep harçlığı ödeneceğini, genel sağlık sigortası kapsamında primlerinin yatırılacağını kaydetti.

Başaranhıncal, İŞKUR ve KOSGEB tarafından belirlenen bir komisyonca kursiyer seçiminin yapılacağını, kursa katılmak isteyenlerin İŞKUR’a  başvurmalarını ve kayıt olmalarını, bilgi edinmek isteyenlerin Oda Danışmanı Zafer Eyvaz’ı (0364 2244450-131) arayabileceklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 26.01.2018 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165