İşimi kuruyorum, yarına umutlu bakıyorum

Çorum'da kadın girişimcilere yönelik Türkiye Gromen Mikrofinans etkinliği tanıtım toplantısı düzenlenecek.

11 Eylül 2019 Çarşamba 13:51
İşimi kuruyorum, yarına umutlu bakıyorum

AK Parti İl Başkanlığı’nın organizesinde Türkiye Gromen Mikrofinans etkinliği tanıtım toplantısı düzenlenecek.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yaptığı açıklamada, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu lider ülke olma hedefinin en önemli adımının ekonomik kalkınma ve gelişme olduğunu, bunun da en temel yolunun tüketen değil üreten bir toplum ve ülke menfaatleri için hiç durmaksızın çalışmaktan geçtiğini hatırlattı.

Ülke nüfusun % 49,98’ini oluşturan kadınların büyük bir kısmının özellikle şehir ortamında becerilerini ekonomik katma değer haline dönüştüremediğini belirten Ahlatcı, “İlimiz genelinde de 271 bin kadın nüfusumuz bulunmaktadır ve durum ülkemizle paralellik arz etmektedir. Bir işletme fikri olan kadınlara yönelik mikro krediler vermek amacıyla ülkemiz genelinde faaliyet gösteren kar amacı gözetmeyen bazı kuruluşlar mevcuttur. Bu kuruluşlar özellikle kadınlara küçük çaplı finansman desteği sağlayarak kendi işlerini kurmalarına yardımcı olmaktadır.” dedi.

Ahlatcı’nın verdiği bilgi ye göre, AK Parti 22. Dönem Diyarbakır Milletvekili Prof. Dr. Aziz Akgül'ün başkanlığını yapmakta olduğu Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’na bağlı bir İktisadi İşletme olan Türkiye Grameen MikroFinans Programı ile İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenleyeceği bir program ile MikroFinans kavramı tanıtılarak kadın girişimci adayları bu anlamda bilgilendirilecek.

‘işimi kuruyorum, yarına umutla bakıyorum’ sloganıyla düzenlenecek tanıtım etkinliği 13 Eylül 2019 Cuma günü Saat 14:00’da Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-09-11 18:59:11

Nice aileleri ayırdınız. Nice kadınların eşleriyle arasına fitneler soktunuz. Kandırmayın artık kadınları Bu bela size dönecektir.

Avatar
Türkiye 2019-09-12 08:21:02

Düşün kadınların yakasından Kardeşim. Aile ocağını berbat ettiniz

Avatar
Elifnur 2019-09-12 08:28:03

Kadınlardan çekin o ellerinizi. Kandırmayın artık o zavallıları. Aynısını erkeklere de yapıyorsunuz kendi işlerinizde kullanıyorsunuz işe başlatacaz seni diye sonra adam işe başlıyor bakıyor ki evinde herkes başka alem.

Avatar
Çorumlu 2019-09-12 09:55:38

Siz Önce Seçimden Önce İşçi Alım Sözünü Tutun Başkan...Ne oldu O İşler