İskilip'in beklediği haber geldi

TOKİ Başkanlığı'nca Çorum’un İskilip ilçesine yapılması planlanan TOKİ toplu konut projesi için yeni bir gelişme yaşandı.

15 Kasım 2021 Pazartesi 17:42
İskilip'in beklediği haber geldi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) Çorum’un İskilip ilçesine yapılması planlanan TOKİ toplu konut projesi için yeni bir gelişme yaşandı.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçeye konut yapımı talebini içeren yazı ve dosya ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı`na (TOKİ) resmi müracaatlarını yaptıklarını duyurdu.

Sülük açıklamasında şu bilgileri paylaştı: “Milletvekillerimizin de yardımıyla ilçemize TOKİ kazandıracağımıza inancımız tamdır.. İskilip'e TOKİ yapılması için Belediye`ye ait üç farklı arsanın tapularını Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na sunarak başvuruda bulunduk. İlçemize hayırlı olmasını dilerim.

BELİRLENEN ALANLAR

1-Meydan Mahallesi Arif Bey Ada 244 - Parsel 425. 2- Sakarya Mahallesi Ada 980 - Pardel 1. 3- Bahabey Mahallesi  Ada 691 - Ada 1.

Son Güncelleme: 15.11.2021 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-11-15 18:23:46

Bahabey Mahallesi ve Sakarya mahallesi 5.000m2 üstü. Meydan Mahallesi 230m2 civarı. toki konut satış şartları iyi incelenmeli. ilçeye getirilip sonra başarılı alınacak mı? İlçe gelişirken tüm ilçeye yayılmalı. Hayırlı olur inşAllah. Keşke Meslek Yüksek Okulunuda Toki yapsa.

banner165