İsminiz altın harflerle yazılacak

Yalçın Kılıç ve beraberinde bazı oda başkanları Belediye Başkanı Zeki Gül'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

19 Temmuz 2018 Perşembe 17:10
İsminiz altın harflerle yazılacak

Çorum eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile AHİ Evran progjesinden ötürü aralarında bir hayli sorun yaşanan Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç,  Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mobilyacılar Odası Başkanı ve Ahi Evran Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç ve beraberindeki bazı oda başkanları Belediye Başkanı Zeki Gül’e kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Bazı oda başkanları ve odaların yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret eden Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç Belediye Başkanı Zeki Gül’ün her zaman esnafın yanında bulunduğunu dile getirdi. Belediye Başkanı Zeki Gül’ün İskilip ziyaretinde “Esnaf ne istiyorsa, esnafımızın işlerinin çözülmesi için ne gerekiyorsa ben yapmaya hazırım” sözünün kendisini oldukça duygulandırdığını dile getirerek, “Ahi Evran yapı Kooperatifimizin 900 üyesi bulunmaktadır. Belediye Başkanımızın esnaf ve sanatkârımıza bu zamana kadar gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1000 işyeri inşa edeceğiz. Esnafımız orada çalıştığı sürece sizin adınızı altın harflerle yazacaktır. Esnafımız 250, 500, 1000 ve 2000 metrekare işyerlerinde 2’şer eleman çalışacak ve istihdama yol açacaktır. Çorum Anadolu kaplanları diye anılıyor. Burası uyuyan Anadolu Kaplanları değil kükreyen Anadolu Kaplanları olarak anılacaktır. Başlangıç ve bitişi sizlerle yapmak istiyoruz. Sizlerle istişareler yaparak işimizi nihayete erdirmek istiyoruz. Allah birbirimizi beraberliğimizi bozmasın. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Bizler esnaflar olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül de geçtiğimiz günlerde Ahi Evran projesinin tapularını alan Yalçın Kılıç’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Amaçlarının Çorum’u güzelleştirmek ve daha konforlu hale getirmek olduğunun dile getiren Gül “Tapularının hayırlı olmasını ve tapuların arsa değil, dükkan değil, işyeri tapusu olarak ikinci defa almanızı temenni ediyorum. Esnaflar toplumun can damarlarıdır. Esnaflar bir şehrin lokomotifi gibidirler. Onlar istihdama da büyük katkı sağlarlar. İşyerlerinin sağlıksız ve yetersiz olmaları nedeni ile istihdamlarının asgarisi ile çalışıyorlar. İnşallah bu işyerleri bittiğinde Çorum’un istihdamına da katkı sağlanır. Belediyeci olarak sizlere hangi manada hizmet etmemiz gerekiyorsa onları yapıyoruz. Gece gündüz çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Çorum’u güzelleştirmek, geliştirmek ve aynı zamanda vatandaşlarımıza konforlu bir hayat sunmak için çalışıyoruz. Var olan işlerimizi takip ediyoruz. Onları bitirebilmek için yine elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İnşallah sizinle birlikte çok daha güzel yapılar, hizmetler, yerler yaparak Çorumlu vatandaşlarımıza hizmeti birlikte ve beraber yaparız. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.