İşte aday yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olan İsmet Çıtak, ekibini kamuoyuna duyurdu.

19 Haziran 2021 Cumartesi 19:40
İşte aday yönetim

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olan İsmet Çıtak, genel kurul öncesi çalışma ekibini kamuoyuna açıkladı. Çıtak, 1 Temmuz Perşembe günü yapılacak seçimler öncesi esnaf ve sanatkarların şahsına ve birlikte yol yürüdüğü çalışma arkadaşlarına verdikleri anlamlı destekler için teşekkür etti. Genel kurulda kendisi ile birlikte Yönetim Kurulu aday listesinde Tahsin Şahin, Turgay Karaca, Osman İzgi ve Niyazi Bulut'un yer aldığını ifade eden İsmet Çıtak, denetim kurulunda ise Tuncay Yalçınkaya ve Halit Bölükbaş'ın görev alacağını vurguladı.

AÇIK OY YERİNE SANDIK GİRİŞİMİ

1 Temmuz'a kadar sürecek genel kurul çalışmaları öncesi birebir görüşme imkanı buldukları kooperatif üyelerinin büyük bir kısmının "değişimden" yana olduğuna dikkat çeken Çıtak, hizmet bayrağını daha ileri taşımak adına dinamik bir ekiple bu yola çıktıklarını kaydetti.

Çalışmalar sırasında kooperatif üyelerinin kendilerine yoğun şekilde "sandık" talebini ilettiğini aktaran İsmet Çıtak, genel kurulda seçimin açık oy yerine sandık kurularak yapılması için gerekli hazırlıkları sürdürdüklerini dile getirdi. Çıtak, "Bizim ekip olarak açık oydan da sandıktan da hiçbir çekincemiz yok. Ancak üyelerimizin büyük bir bölümü seçimin sandık kurularak yapılmasını talep ediyor. Bu konuda üyelerimizin haklı talepleri doğrultusunda her türlü gerekli adımları atacağız" şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 19.06.2021 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumluuu 2021-06-19 23:25:58

Açık oy olursa mevcut başkan açık ara kazanır , sandık olursa mevcut başkan açık ara kaybeder.Esnafa tehtitle değil hizmetle 40 yıl başkan olsaydı keşke

Avatar
Oguzlar 2021-06-21 14:20:15

Tahsin başkanım. Hayırlı olsun. Senin odada. Heezaman. Sofran acık. İnsanlara alcak gönülü yaklaşmandan dolayı 10 numara adamsın

banner165