Kadro yemeğinde buluştular

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü işçileri kadroya geçişleri nedeniyle bir yemek düzenledi

22 Mart 2018 Perşembe 17:36
Kadro yemeğinde buluştular

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan işçiler KHK ile yapılan kadro değişikliği nedeniyle verilen yemekte buluştu.

Yemeğe Belediye Başkanı Zeki Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Hizmet İş Sendikası İl Başkanı Mustafa Köroğlu, işçiler katıldı.

Gül, yemekte yaptığı konuşmada, “Taşeron yasasıyla birlikte, işçi kardeşlerimizin gelecekle ilgili endişeleri de azaltmış oldu. Bu yasanın çıkarılmasında sendikalarımızın, hükümetimizin çok büyük emekleri oldu. Yapılan bu güzel çalışmanın güzel neticeleri sizlere de nasip oldu. Hesapta olmayan nasipler bazen sizin önünüze gelir, bazen de çok uzun hesaplar yaparsınız ancak Allah nasip etmez. O zaman hayır olanı, hayırlı olanı istemek lazım. Var olana da şükretmek lazım. İnşallah daha güzel günler nasip olur.  Belediyemize de daha iyi hizmetler yaparak, daha iyi bir Çorum meydana getiririz, hep beraber” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.