Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

Koronavirüs vakalarında ülke genelinde yaşanan düşüş kafe ve restoranların ne zaman açılacağı sorusunu gündeme getirdi

25 Ocak 2021 Pazartesi 16:32
Kafe ve restoranlar ne zaman açılacak?

Türkiye genelinde koronavirüs vakalarında yaşanan düşüş bazı iş kollarında umutları yeşertiyor.  Eğitim başta olmak üzere birçok alanda normale dönüş konuşulurken kafe ve restoranların ne zaman açılacağı sorusu Bilim Kurulu Üyesi’ne soruldu.

Bilim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Afşin Emre Kayıpmaz, işletmelerin şubat ayı sonrasında hastalık seyrine bakılarak açılmasının salgın güvenliği açısından daha uygun olduğunu belirterek,  "En azından Şubat ayını bekleyerek geçirmekte fayda var" dedi. Doç. Dr. Kayıpmaz, mutasyon tehlikesinin kapıda olduğunu da sözlerine ekledi.
 

Son Güncelleme: 25.01.2021 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-01-25 17:02:40

Eğer yeterince zenginseniz Uludağ vb yerlere giderek kısıtlamalardan muaf olabilirsiniz. Fakirseniz maske, mesafe, sosyal mesafe ve geçim sıkıntısı içinde yönetenlere alkış tutmaya devam.

Avatar
gerçekten 2021-01-25 18:55:25

Uludağ rezaletinden sonraki gün açmaları lazım cidden