Kaldırım işgali bir hak ihlalidir

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, kaldırım işgallerine karşı başlatılacak çalışmaya destek verdi.

27 Haziran 2019 Perşembe 13:16
Kaldırım işgali bir hak ihlalidir

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Çorum Belediyesi tarafından önümüzdeki günlerde başlatılacak kaldırım işgallerine yönelik çalışmaya destek verdi.

Kaldırım işgalinin şehirde hoş olmayan görüntülere sebep olmasının yanı sıra vatandaşların da yaya kaldırımlarını kullanmasına engel olduğunu vurgulayan Şanal, oda üyesi esnafa çağrıda bulunarak, “Yapılacak olan denetimlerde hiçbir oda üyesi arkadaşımızın mağduriyet yaşamasını istemiyorum. Bakkal, market ve tekel bayi işleten üyelerimizin bu konuya hassasiyet göstereceğinde şüphem yoktur” dedi.

Denetimlerde Belediye Zabıta ekiplerine yardımcı olunmasını isteyen Oda Başkanı Özkan Şanal, kaldırım işgalinin bir hak ihlali olduğunu ve Kabahatler Kanunu kapsamındaki suçlar arasında yer aldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yağız 2019-06-27 14:03:41

Yenimi aklınız başınıza geldi