Kamuya 3 binden fazla yeni atama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2022'nin ocak ayı itibarıyla 3 binden fazla engelli kamu personeli ataması yapacak.

04 Aralık 2021 Cumartesi 11:57
Kamuya 3 binden fazla yeni atama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bayrampaşa'daki Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Haber 7 mikrofonlarına çok önemli açıklamalarda bulunan Yanık, müjdeleri de sıraladı.

Bakan Yanık: 'En geç 2022'nin ocak ayı itibarıyla 3 binden fazla engelli kamu personelinin atamasını Bakanlık olarak yapacagız'

'Türkiye sosyal hizmetler noktasında hem hukuksal altyapı hem de hizmet sunumu noktasında çok kayda değer bir başarı öyküsü yazdı geçtigimiz 20 yılda. Ama biz 'iyinin düsmani daha iyidir' fikrinden hareket ederiz' 'Bize yılın 365 günü, 7 gün, 24 saat 3 Aralık. Biz bu bilinçle, bu şuurla, bu azimle çalısıyoruz. Bundan sonra da inşallah engelli vatandaslarımızın da en az engelsiz vatandaslarımız kadar konfor içerisinde, rahat, sosyal hayata katılabilecekleri, üretebilecekleri, ürettiklerini gösterebilecekleri imkanları onlara sunmaya devam edecegiz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165