Kapılarını gazetecilere açtılar

Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nde 10 ocak programı düzenlendi, sitede son durum hakkında bilgi verildi.

14 Ocak 2020 Salı 15:07
Kapılarını gazetecilere açtılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından bazı yerel basın kuruluşlarında çalışan gazetecilere öğle yemeği ikramında bulunuldu.

Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, Kooperatif Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Uzun, Kadir Akdağ, Halit Bölükbaş ve Numan Özçetin ile yüklenici firma yetkililerinin hazır bulunduğu programa HGYD Başkanı Birkan Demirci’nin yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Yemeğin ardından Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin çalışmaları ve inşaat alanındaki son durum hakkında gazetecileri bilgilendiren Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, çalışmaların havaların el verdiği sürece devam ettiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde kooperatifi ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’ın kendilerine verdikleri söz ve desteklerin de bir bir yerine gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Fındıkcı, Aşgın, Ahlatcı ve Akar’a ayrı ayrı teşekkür etti.

Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmanın amacında olduklarını belirten Fındıkcı, Çorum esnafına 463 işyerini hiçbir devlet kredisi kullanmadan üyelerin kendi imkanları ile yapma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Kredi için de gerekli müracaatların yapıldığını belirten Mustafa Fındıkcı, müracaatlarının olumlu sonuçlanmasını beklediklerini, bu konudaki gelişmelerden de üyeleri bilgilendireceklerini söyledi.

Şuan itibariyle Hurdacılar Bölümü’ne yoğunluk verdiklerini vurgulayan Fındıkcı, buradaki inşaat çalışmalarını hurdacı esnafına söz verdikleri 6 ay gibi kısa bir sürede bitireceklerini kaydetti.

Mustafa Fındıkçı, “Kooperatifimizde siz değerli basın mensuplarını ağırlamaktan büyük onur duyduk. Çorumlu tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz. Bizim buradaki amacımız Çorum’a Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini kazandırmaktır. Bu amaç doğrultusunda ben ve arkadaşlarım yoğun çaba içerisindeyiz. Sizlerden talebimiz esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanında olmanızdır” dedi.

Çorum Belediyesi başta olmak üzere siyasiler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarından büyük destek gördüklerini ifade eden Fındıkcı, “İnşallah bizlere inanan ve güvenen esnafımızı mahcup etmeyeceğiz. İnşaat alanında daha güzel işlerin yapılması için kooperatif Yönetim Kurulu’ndaki arkadaşlarımla beraber sürekli işimizin başındayız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esnaf 2020-01-14 15:12:52

kirada iş yeri çalıştran .dükkan sahibi olmayan esnaflara toki gibi cuzzi miktarda dükkan sahibimi yapıyorsunuz.yoksa dükkanı olan bi bi daha olsun bi daha dükkanım olsun diyenleremi.

Avatar
Talat 2020-01-14 20:57:35

Çorum Sanayinin bu dükkanlara çok ihtiyacı var.Acilen siyasiler gerekli desteği verip, esnafa uzun vadede ödeme olanağı sunulmalı. Parası olana değil küçük esnafa imkan tanınmalı. Zenginlere peşkeş çekilmemeli. Bu sitenin arsa bedeli çok düşükmüş, bu sebepten dolayı paralı zenginler buradan dükkan almaya başlamışlar. Esnafa öncelik tanınması gerekir.

banner165