Kasap Akif açıldı

Akif Kantemir ve Engin Memiş’in sahibi olduğu ‘Kasap Akif’ dün dualarla hizmete açıldı.

04 Ocak 2020 Cumartesi 16:51
Kasap Akif açıldı

Akif Kantemir ve Engin Memiş’in sahibi olduğu ‘Kasap Akif’ dün dualarla hizmete açıldı.

Gülabibey Mahallesi Cemilbey Caddesi (Huzur Ekmek Fırını yanı) numara 28/B’de gerçekleşen açılışa Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür, Çorum Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, HAK-İŞ İl Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, bazı daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Huzur Camii İmam Hatibi Bayram Demirtaş’ın yaptığı dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi davetliler birlikte kestiler. ‘Aile Kasabınız’ sloganıyla hizmete sunulan işletmeyi tanıtan Akif Kantemir, kırmızı ve beyaz et ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi. “Sektördeki 15 yıllık tecrübemizi kendi işyerimizle hizmete dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Kantemir, meslektaşı Engin Memiş ile birlikte kalite ve hijyen odaklı bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösterdiklerini kaydetti. İkramlarla devam eden açılışta ‘hayırlı olsun’ dileklerini kabul eden Kantemir, “Ürün ve hizmetlerimizle ilgili detaylı bilgi almak isteyen herkesi Cemilbey Caddesi Huzur Ekmek Fırını yanında faaliyet gösteren işyerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Çorum Hakimiyet

Son Güncelleme: 04.01.2020 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165