Kavuncu çiftçiyi dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu Ziraat Odası’nı ziyaret ederek üreticilerin sorun ve taleplerini dinledi.

11 Eylül 2019 Çarşamba 16:57
Kavuncu çiftçiyi dinledi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu Ziraat Odası’nı ziyaret ederek üreticileri dinledi.

Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, ilçe çiftçilerinin sorunları Milletvekili Erol Kavuncu’ya özetledi.

Milletvekili Kavuncu da, sorunların çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunulacağını dile getirdi.
Ziyaret de hazır bulunan çiftçilerin de sorunlarını birebir dinleyen Kavuncu, Ziraat odası ile birlikte sorunların takip edileceğini, Sungurlu çiftçisinin her zaman yanında olacağını söyledi.
Milletvekili Erol Kavuncu’nun Sungurlu Ziraat Odasına gerçekleştirdiği ziyarete 
Başkanı Metin Özsarı, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gökgöz
, İlçe yönetimi, Kadın Kolları yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik etti.

SUNGURLU VE ÇORUM’DA KYK ZİYARETLERİ

Milletvekili Kavuncu, ayrıca Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen'in de katılımıyla KYK Sungurlu Yurt Müdürlüğü’nü ziyaret etti, sorunları dinledi. Ardından öğrencilerin hazırladığı el işi sergisini gezdi.

Kavuncu, Çorum’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ile birlikte Gençlik Merkezi hizmetlerini değerlendirdi, KYK yurt müdürleri ve şube müdürleri ile toplantı yaptı.

Son Güncelleme: 11.09.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bırakın 2019-09-11 17:05:50

Dinledi de ne yaptı vekil çiftçi için. Çiftçinin ne iş yaptığını biliyor mu acaba. Bunların çözüm üretmesi lazım mazot kaç lira gübra kaç lira ilaç kaç lira haberi var mı bir sorun bakalım. Çiftçinin karnını zor doyurduğunu biliyor mu. O masada kaç tane çiftçi var acaba...

Avatar
Ahmet 2019-09-11 19:18:08

Güzel pozlar vermiş. Hele de toplantı salonundaki tepeden bakış toplantının ne kadar verimli geçtiğini özetliyor.

Avatar
Çiftçi 2019-09-11 20:25:37

Çok iyi dinler

Avatar
ne yazar 2019-09-11 21:20:12

gavuncu çifçiyi dinlese ne yazr. çifçi bitmiş üretim bitmiş tarlalar ekilmiyo

Avatar
Aboooo 2019-09-12 00:04:23

O zaman tüm sorunlar çözülecek desenize bundan sonra vekil bey toplantı yapmasın gerçek çiftçinin yanına gitsin. Dinliyormuş gibi yapıp poz verip haber olmaya çalışır ancak. Çiftçinin derdi büyük gavuncu.

Avatar
Teacher 2019-09-17 19:46:41

Kavuncu yanık yanık uzun hava dinledi haberini de bekliyoruz habercim19 dan. Söyle vasıfsız sadece akp li adamlara oy verip başımıza getirdiniz ya yazıklar olsun oy verenlere