Kıyak Genel Müdür Yardımcısı oldu

Hemşehrimiz Ali Osman Kıyak, TİGEM Genel Müdür Yardımcısı oldu

15 Aralık 2018 Cumartesi 10:18
Kıyak Genel Müdür Yardımcısı oldu

Sungurlu’nun tanınmış siyasetçilerinden merhum Abdullah Kıyak’ın oğlu Ali Osman Kıyak, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Ali Osman Kıyak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “TIGEM Genel Müdür Yardımcısı olarak bugün görevime başladım. Allah güzel hizmetlere vesile kılsın. Bize güvenen değerli Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye değerli Bakan Yardımcımız Sayın Mustafa Aksu’ya değerli Genel Müdürüm Sayın Ayşe Ayşin Işıkgece’ye teşekkür ederim. Yaa Bismillah.” ifadelerini kullandı.

ALİ OSMAN KIYAK

1969 yılında Sungurlu’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sungurlu’da tamamlayan Kıyak, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Siyaset ve Kamu Yönetimi üzerine Yüksek Lisans yaptı. Halen Gazi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi doktora çalışması devam ediyor. Çiftçilik, besicilik ve ticaretle de uğraşmış olan Kıyak, uzun yıllar TBMM’de Milletvekili Danışmanlığı görevini sürdürdü. TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı, TBMM Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve TBMM Kanunlar Kararlar Dairesi Başkanlığı’nda çeşitli görevlerde bulundu. Yerel Yönetimler alanında birçok projenin hazırlayıcısı ve yürütücüsü olarak önemli çalışmalar yaptı. Kıyak halen Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği Başkanı ve Çorum Dernekler Federasyonu Başkanlar Kurulu üyesi.

Orta derecede İngilizce bilen Kıyak, Prof. Dr. Gülten Kıyak ile evli ve 2 çocuk babası.

Son Güncelleme: 15.12.2018 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.