Kıyak STK’ları bir araya getirdi

Sungurlu İş Adamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak, STK'ları kahvaltıda bir araya getirdi.

21 Ocak 2023 Cumartesi 12:58
Kıyak STK’ları bir araya getirdi

Sungurlu Bürokrat ve İşadamları Derneği ve Sivil Toplum Kuruluşları sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Sungurlu İş Adamları Derneği Başkanı Ali Osman Kıyak’ın organize ettiği sabah kahvaltısına siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları ve dernek üyeleri katıldı.

Dernek Başkanı Ali Osman Kıyak, “Dünya değişiyor, Ülke değişiyor ve Çorum da değişiyor, Çorum bugün sanayi, üniversite, tarımı ve sosyal tesisleri ile üretimin, bilimiyle dijital çağın önde gelen şehirleri olma yolunda ilerliyor” dedi.

Zaman zaman bu çalışmalara destek verdiklerini belirten Kıyak, şöyle dedi: “Çorum kamu yatırımlarının tamamına yakınını almıştır, eksikleri var mıdır? Tabi ki vardır. Bu yatırımların Çorum’a gelmesinde ilk başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı arz ediyoruz. Milletvekillerimize, Bakanlarımıza, Valimize, Kaymakamımıza ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyoruz. Biz bunların yapılmasından son derece memnun oluyoruz.

Sungurlumuz'da diğer ilçelerimiz gibi değişiyor ve gelişiyor. Sungurlu OSB’ye yapılan yeni yatırımlar, Cumhurbaşkanımızın talimatları ve özel sektör tarafından temelleri atılan, Barut, Fişek ve Kapsül fabrikası ilçemiz başta olmak üzere diğer çevre illerimize önemli bir ivme kazandıracaktır. Bunların yapılmasında başta bakan yarımcımıza ve milletvekillerimize huzurlarında yürekten teşekkür ediyorum. Allah Sungurlumuzu ve Çorumumuzu birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi yerlere götürmeyi nasip etsin."

Son Güncelleme: 21.01.2023 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2023-01-21 13:45:37

sanırım gene ufukta kronik aday adaylığı çalışması var.

Avatar
Hasan 2023-01-21 14:13:24

Dere varken Kıyak efendi çıkmış konusuyor, hemşehrisinin telefonuna çıkmayan adam vekil olunca gavuncu gibi olur

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-01-21 14:39:51

Havalimanı'nı ve Demiryolu'nu elimizden aldılar, hala daha neden bahsediyorlar. Çorum' un gelişmesini ve kalkınmasını Hükümetin içerisindeki malum kişiler engelliyorlar ve ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Çorum'un elinden bir tek FABRİKALARINI alamadılar, onlarada göz diktiler. Sanayi ŞEHRİ olmak istiyorsak HAVALİMANI VE DEMİRYOLU ŞART, ŞART, ŞART. Çorum'un en önemli sorunu ULAŞIM'dır. Ulaşım ne kadar kolay olursa sanayiciler Çorum'a daha fazla YATIRIM yaparlar. Sanayiciler Çorum gibi şehirlerde HAVALİMANI ve DEMİRYOLUNA bakarlar, BUNLARIN olmadığı ŞEHİRLERE SANAYİCİ yatırım yapmaz.

Avatar
Bahattin 2023-01-22 00:53:41

Hiç yorulmazlar.hiç bıkmazlar. Hep bir görevleri, makamları olması gerekir. Ya makamdadırlar, yada makamda olmak için çalışmadadırlar.