KOBİ'lere destek istişaresi

AK Parti Milletvekili Ceylan TSO'yu ziyaret etti

13 Eylül 2017 Çarşamba 16:23
KOBİ'lere destek istişaresi
  
AK Parti  Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.  Ziyarete, Akbank Çorum Şube Müdürü Serkan Kahraman ve Akbank Bahabey Şube Müdürü Önder Güllü de eşlik etti. Görüşmede, KOSGEB’in KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı ele alınarak  istişarelerde bulunuldu.

Çorum TSO'dan yapılan açıklamada, 11 Eylül 2017 tarihinde açıklanan, KOSGEB’in KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısıyla imalattaki dijitalleşme düzeyinin arttırılması, orta yüksek ve yüksek teknolojili ürünlerin üretim ve ihracattaki payının arttırılması, katma değerli ve ihracat odaklı üretim yapısına geçiş, mikro ölçekli imalatçı işletmelerin mühendislik ve tasarım  becerilerinin geliştirilmesi ve ölçek büyütmelerinin sağlanması, enerji verimliliği, yeşil üretim ve bilgi işlem altyapı iyileştirme temalarını içeren  imalat sanayinde yapısal dönüşümün aktörü olacak KOBİ’lerin desteklenmesinin amaçlandığı belirtildi. 

Ziyarette,  bu proje çağrısı ile, işletmelere  300.000 tl’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 tl’ye kadar geri ödemeli toplam 1.000.000 tl bütçenin oluşturulduğu, imalat sektöründe faaliyet gösteren firmaların üretim ve satış hacimlerinin genişletilmesi, ihracatçı  firmaların ihracatlarının arttırılması  için büyük bir fırsat sunulduğu ifade edildi.

KOBİ ölçeğindeki imalat sektöründeki işletmelerin  müracaatlarını, 20 Ekim 2017 tarihine kadar KOSGEB Müdürlükleri’ne yapabilecekleri hatırlatıldı. 











Son Güncelleme: 13.09.2017 16:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165