Konut arsaları satılıyor

Çorum Belediyesi Silmkent bölgesinde imarda 2 kat konut işaretli arsaları ihale ile satacak.

26 Kasım 2020 Perşembe 22:38
Konut arsaları satılıyor

Çorum Belediyesi Silmkent bölgesinde 2 kat konut işaretli arsaları ihale ile satacak.

Çorum Belediyesi Basın Birimi’nden yapılan açıklamada, Silmkent’te mülkiyeti belediyeye ait olan villa arsalarının kapalı teklif usulüyle satılacağı hatırlatılarak, “7 bin 993 metrekare ve 6 bin 716 metrekare alanlara sahip 2 kat konut işaretli villa site arsaları 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a Maddesine istinaden kapalı teklif artırma usulü ile hazırlanan şartname dahilinde satışa sunulacaktır. İhale, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 14.00’te Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.”denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2020-11-27 10:58:25

Katar a da İstanbul ve Antalya Dan , Borsadan , Varlık fonundan hisseler sattık

Misafir Avatar
Has Çorumlu 2020-11-27 13:23:29 @Ali

Ne alaka şimdi. Avrupa birliği ülkeleri , amerikalı, ingilizi aldımı sesiniz çıkmıyor.Ama Müslüman hele de Türkiye destekçisi bir ülke yatırım yapsa hemen parsel parsel satılıyoruz yaygarası. Batsın sizin zihniyetiniz. Yeter beee .Canım vatanıma yük olmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

Beğenmedim! (1)