Maliye Bakan Yardımcısı geliyor

Milletvekili Kavuncu davet etti, Maliye Bakan Yardımcısı Çorum'a gelerek sektörleri dinleyecek.

20 Şubat 2019 Çarşamba 20:41
Maliye Bakan Yardımcısı geliyor

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ankara ve Çorum arasındaki koordinasyon köprülerini kurmaya devam ediyor.

Yapılan açıklamaya göre, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ile Çorum’un sorunlarını ve beklentilerini görüşen Kavuncu, Çorum’da sanayi, tarım ve turizm sektör temsilcileriyle bir çalıştay düzenlemeyi teklif ettiği Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati’yi Çorum’a davet etti.

YAKIN İLGİ

Çorum’un sanayi, tarım ve turizm bakımından potansiyelini masaya yatırdıklarını anlatan Erol Kavuncu, “Sayın Bakan Yardımcımız, büyük bir ilgi ve samimiyetle tüm anlattıklarımızı dinledi. Çorum’un profilini masaya yatırıp, Ankara’dan verilmesi gereken desteklerin tümünü ele aldık. Sayın Bakan Yardımcımız’a  ilgisi için tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.”dedi.

ÇORUM’A DAVET ETTİ

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati’yi Çorum’da sektör temsilcilerinin de katılacağı çalıştay düzenlemeyi teklif eden Kavuncu, Bakan Yardımcısı’nı Çorum’a davet etti. Bakan Yardımcısı’nın, Çorum davetini memnuniyetle kabul ettiğini kaydeden Kavuncu, hiç vakit kaybetmeksizin düzenlenmesini arzu ettiği çalıştayın hazırlıklarına başladıklarını bildirdi. Kavuncu, çalışma gruplarıyla yapılacak toplantılar zincirinin tarihinin ileriki günlerde netleşeceğini duyurdu. KOORDİNASYON DEVAM EDECEK

Çorum’un sorunlarının çözümü için boşa harcanacak zamanlarının olmadığını vurgulayan Milletvekili Erol Kavuncu, “Bizim gecemiz gündüzümüz Çorum’un problemlerini çözme sorumluluğu taşımaktadır. Bu bilinçle verdiğimiz bir selamın bile Çorum’a katkısını düşünmek görevimizdir. Bu düşünceden hareketle, konuyu sadece selam sabah mesabesinde bırakmayıp, sonuca ulaşabilen görüşmelerimizle Çorum’u büyütmenin derdindeyiz. Milletvekillerimiz, AK Parti teşkilatlarımız ve Çorum’un tüm dinamikleri bir olup, şehrimizi daha da büyütmenin çabasından başka bir gayemiz yok. Çorum’da sağladığımız koordinasyonun Ankara ayağını da sağlam tutarak sürdürdüğümüz çözüm odaklı çalışmalarımızın meyveleri kısa zamanda kendisini gösterecek.” Dedi.

SANAYİ, SULU TARIM VE TURİZMDE LİDER OLACAĞIZ

Çorum’un bölgesinin lideri olmayı hak eden bir il olduğunu belirten  Kavuncu, sanayi, sulu tarım ve turizm alanı başta olmak üzere Çorum’u lider ve marka yapmak konusunda kararlı olduklarını ve bu yönde adımlar attıklarını vurguladı. Yapılacak çalışmalarda, doğru bilgi ve taleplerle vaktinde hareket etmenin çok önemli olduğuna işaret eden Kavuncu, “Ezbere iş yapmayacağız, problemleri kaynağından öğrenip, aldığımız talepler doğrultusunda çözüm yolları oluşturacağız. Bir meseleyi çözmenin en kestirme yolu, o sıkıntıyı bizzat yaşayanların çözüm önerilerini dikkatle dinleyip hayata taşımaktan geçer. Biz de sektörün dinamikleri ve ilgili kurumların yetkilileri ile çözüm odaklı görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Aldığımız verileri Ankara’ya taşıyıp, samimiyetle derdimizin çözümünü arayacağız. Milletimizin bize verdiği emaneti layıkıyla taşıyıp, gereğini yapmanın sorumluluğundan bir an bile ayrılmayacağız.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.02.2019 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-02-20 21:30:12

Gelenlerden Çorum ve llçelere he gibi yatırım yapılacam
Tosya İskilip Çorum duble yolu müjdesini bekliyoruz