Marka çıkaran kent: Çorum

Türk Patent ve Marka Kurumu verilerine göre, Çorum bu yılın ocak-nisan aylarında en fazla marka başvurusu yapan iller arasında yer aldı.

24 Mayıs 2018 Perşembe 13:21
Marka çıkaran kent: Çorum

Türk Patent ve Marka Kurumu (TÜRK PATENT) nisan 2017 dönemi iller marka başvuru dağılım sonuçlarını paylaştı.

TÜRKPATENT verileri üzerinden DOSİAD Araştırma Merkezi tarafından yapılan analizlere göre; Çorum, bu yılın ocak-nisan ayları düzeyinde marka başvuru sayısı yüksekliği bakımından 37. Sırada yer aldı.

Ülkede marka başvuru sayısının en yüksek olduğu iller: İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Gaziantep, Konya, Kocaeli, Adana, Kayseri, Mersin, Denizli, Muğla, Sakarya, Eskişehir, Hatay, Balıkesir, Samsun, Manisa, Tekirdağ, Aydın, Trabzon, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Diyarbakır, Afyon, Çanakkale, Malatya, Mardin, Elazığ, Ordu, Isparta, Kütahya, Rize, Nevşehir, Edirne, Düzce, Çorum, Erzurum olarak kaydedildi.

İHA

Son Güncelleme: 24.05.2018 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165