Marka sıralamamız belli oldu

TÜRK PATENT 2022 yılında marka başvurusu iller sıralanması açıklandı.

22 Nisan 2023 Cumartesi 18:05
Marka sıralamamız belli oldu

TÜRK PATENT 2022 yılında marka başvurusu iller sıralanması açıklandı.

TÜRKİYE İLLER SIRALAMASI

Türkiye’de 2022 yılında en yüksek sayıda marka başvurusunun yapıldığı iller, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Kayseri, Mersin, Muğla, Denizli, Hatay, Sakarya, Samsun, Eskişehir, Balıkesir, Aydın, Tekirdağ, Manisa, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Trabzon, Çanakkale, Afyon, Malatya, Mardin, Isparta, Ordu, Rize, Sivas, Elazığ, Kütahya, Düzce, Çorum, Niğde, Yalova, Bolu, Aksaray, Nevşehir, Erzurum, Edirne olarak açıklandı.

MARKA TESCİLİ İLLER SIRALAMASI

TÜRK PATENT 2022 yılı Marka Tescili İller Sıralaması yapıldığı iller, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Kayseri, Denizli, Mersin, Muğla, Sakarya, Hatay, Balıkesir, Eskişehir, Samsun, Aydın, Manisa, Tekirdağ, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Çanakkale, Trabzon, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Malatya, Mardin, Kütahya, Isparta, Rize, Düzce, Sivas, Ordu, Nevşehir, Elazığ, Niğde, Çorum, Bolu, Yalova, Edirne, Kırklareli, Aksaray, Batman, Karaman, Erzurum, Van, Zonguldak, Adıyaman olarak kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-04-23 01:15:06

Bu ülke de ki ADALETSİZLİĞİN en büyük olduğu ŞEHİR ÇORUM'DUR. Havalimanı yok, DEMİRYOLU YOK. Ancak Bölgesinin İHRACAT ŞAMPİYONU. Karadeniz bölgesin de Çorum birinci sırada, bu kadar Adaletsizlik başka bir şehir de yok. Havalimanı ve Demiryolu olsa Çorum, Türkiye de İhracat da ilk 10 da olur. TÜRKİYE de ADALETSİZLİĞİN ve KALKINAMANIN en güzel örneği ÇORUM'DUR.

Avatar
Kritik 2023-04-24 09:08:45

Haber metninde Keşke sayı olarak da yazsaydınız kaçıncı olduğunu:(