Marka tesislere ziyaret

AK Parti yöneticileri Ece ve Yakamoz Turşu tesislerini ziyaret etti.

18 Ocak 2022 Salı 01:07
Marka tesislere ziyaret

AK Parti  İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları Emre Turan ve Yılmaz Peker ile birlikte Organize Sanayi Bölgemizde faaliyet gösteren ECE Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz’i ziyaret etti.

İşadamı Erdem Çenesiz’in nezaretinde tesisi gezerek bilgiler alan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “Vitrifiye seramik ürünlerinden banyo dolaplarına, armatürden metal aksesuara kadar geniş ürün çeşidiyle hizmet vererek hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde marka haline gelerek, tüketiciyle buluşturan tesisimizi gönülden kutluyorum” dedi.

ECE Seramik çalışanları ile de sohbet eden İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Çorumumuz ve ülkemiz için sağladığınız üretim ve istihdam için teşekkür ediyor bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.
İşadamı  Erdem Çenesiz ise tesisle ilgili bilgiler verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

YAKAMOZ TURŞU’YA ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Ahmet Danlı, Adife Kanar ve Osman Aktı ile birlikte Çorum’da ‘Yakamoz’ markası ile turşu ve salamura ürünler üreten tesisin işletmecisi Onur Kalaycı’yı işyerinde ziyaret etti. Onur Kalaycı eşliğinde tesisi gezerek tesisle ilgili bilgiler alan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı; “ İleri teknoloji ve hijyenik şartlarda özenle üretim yaparak, yurt içi ve yurt dışında tüketiciyle buluşturan tesisimizi gönülden kutluyorum. Yakamoz Turşuları lezzeti ve kalitesiyle hem ülkemizde hem de yurt dışında aranan bir marka haline geldi. Ülkemize ve şehrimize istihdam ve katma değer sağlayan işletmemize hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

İşadamı Onur Kalaycı da, tesis ile ilgili bilgiler verirken, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 
 

Son Güncelleme: 18.01.2022 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2022-01-18 14:44:38

Çorumun en büyük sorunu İhracatçının mallarını kolay gönderebilmesidir.Çorum bölgesinde İHRACAT ŞAMPİYONU. Ancak ne HAVALİMANI, ne de DEMİRYOLU var. Sizin yaptığınız fotoğraf çektirmek, başkada bir şey yaptığınız yok.Çıkıp insanlara Çoruma HAVAALANI da, DEMİRYOLU da beklemeyin, bunlar AK PARTİ döneminde olmayacak diyemiyorsunuz. Sadece geçiştirmekle yetiniyorsunuz. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorsunuz. Seçimden seçime Çorumu hatırlıyorsunuz. Yaparsa AK PARTİ yapar diyorsunuz. Doğru Komşu ŞEHİRLERE HAVALİMANI da DEMİRYOLU da yapıyorlar. Çorum eli boş beklemeye devam ediyor. Nasıl olsa ÇANTA da keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum. ANLAYANA.....

Avatar
Mustafa 2022-01-18 19:39:37

Marka tesisleri tebrik ederiz ürettiklerinizii markasız işletmelerde istihdam edilen binlerce kişi tükenmekteyim.

Avatar
Çorum 19 2022-01-19 01:27:53

Tüm TC nin markalarını toplasanız bir apple Microsoft general motors Boeing MC Donalds Pepsi vs etmez durmak yok turşu seramik helvaya devam