Maske uyarısı

ÇESOB) Başkanı Recep Gür, esnafı ve vatandaşı maske takmaları konusunda uyardı.

05 Nisan 2020 Pazar 00:30
Maske uyarısı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, esnafı ve vatandaşı maske takmaları konusunda uyardı.

Kovid-19 virüsünün en temel özelliğinin insandan insana çok kolay bir şekilde yayılması olduğunu belirten Gür, Çorum Valiliğinin de virüse karşı etkin mücadelesinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi Başkanlığı’nda toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından virüsün şehrimizde yayılmasını önlemek, vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini asgari seviyeye düşürmek, salgında en etkili mücadele olan sosyal mesafeyi sağlamak amacıyla bir dizi kararlar alınmaya devam edildiğini kaydeden Gür, bu kapsamda market çalışanları ile vatandaşlara da maske takma zorunluluğunun getirildiğini belirtti.

Çorumlu esnafların maske takma konusunda alınan karara özen göstermesini isteyen Recep Gür, ayrıca esnaf ve vatandaşları maske ve eldivenleri yere atmamaları konusunda uyararak, işi biten maske ve eldivenlerin sarılarak çöpe atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 05.04.2020 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mertçe 2020-04-05 13:19:25

Maske konusunda valilikte belediye de sınıfta kaldı. Millet kendi olanakları ile maske arıyor biri terziden biri medikallerden alıyor. Eczaneye başvurdum çok pahalı oldu diye satmıyormuş. Maskeler uygun mu kaç kullanımlık kimse bilmiyor. Yazık millete

Avatar
Maske 2020-04-05 12:15:32

Herkes maske kullanın diyor. Tamam anladık. Kimse nereden bulacağımızı söylemiyor. :(

Avatar
Ahmet 2020-04-05 12:45:51

Takıyoruz da fiyatı artıyor sürekli. Acaba şu dönemde bile hala YPG'ye desteğini artıran ve bunu da açıkça söyleyen Amerika'ya maske göndermek yerine öncelikle kendi vatandaşımıza mı dağıtsak?

Avatar
çorum-19 2020-04-06 00:26:03

marketler insanların üzerinden binlerce tl para kazanıyorlar.Üstelik fiyatlarıda katladılar.giriş de müşterilere maske dağıtsalar olmaz mı.hep vatandaşa hep vatandaşa

Avatar
Evde kalalım 2020-04-05 12:00:39

Ulusal marketler maskesiz market içerisine almıyor,ancak yerel marketler bu kurala uymuyorlar maskesiz alışveriş yapan çok kişi var.Alınan kararlar tam uygulanmıyor.