Mecitözü Belediyesi işçi alacak

Mecitözü Belediyesi, yol yapım ve bakım çalışmaları, park ve bahçe, inşaat ve çevre temizliğine geçici 14 işçi alımı yapacak.  

07 Mart 2021 Pazar 00:32
Mecitözü Belediyesi işçi alacak

Mecitözü Belediyesi, yol yapım ve bakım çalışmaları, park ve bahçe, inşaat ve çevre temizliğine geçici 14 işçi alımı yapacak.

4 Mart'ta başlayan başvurular 13 Mart'ta sona erecek. Mülakat ise 23 Mart'ta Mecitözü Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.

MÜRACAAT ŞARTLARI

1 Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak
2-Medeni Haklarını kullanma Ehliyetine Sahip Olmak
3-Emeklilik hakkını elde etmemiş olmak
4-Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak
5-Türk ceza kanunun 53 maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikåp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak
6-Görevin Özelliğine Göre Eğitim, Yaş, Tecrübe gibi özel şartları taşıma
7- En az İlkokul mezunu ve cinsiyeti erkek olmak
8- Mecitözünde İkamet Etmek

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER 

1-Üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı olan nüfus cüzdanı fotokopisi
2-Son altı ay içerisinde çekilmiş 8 adet vesikalık fotoğraf
3-Adli Sicil Belgesi
4-Diploma Fotokopisi
5-İkametgah Belgesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165