Mezbaha teşekkürü

ÇESOB ve Kasaplar Odası Başkanı Recep Gür, Çorum’a kazandırılan yeni mezbaha için belediyeye teşekkür etti.

13 Şubat 2020 Perşembe 22:09
Mezbaha teşekkürü

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) ve Çorum Kasaplar ve Celebler Odası Başkanı Recep Gür, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Çorum’a kazandırılan yeni mezbahanın şehre çok yakıştığını belirten Recep Gür, kasaplara ve üreticilere de çağrıda bulunarak bu büyük yatırıma destek olunması gerektiğini belirtti.

Çorum Belediyesi Mezbaha Tesisleri’nin bölgedeki en lüks ve hijyenik mezbaha olduğunun altını çizen ÇESOB Başkanı ve Kasaplar ve Celebler Odası Başkanı Recep Gür, yapılan yatırımın halkın sağlığını ilgilendirdiğini ifade etti.

Gür, “Çorum Belediyemiz tarafından açılan yeni Çorum mezbahamız tüm esnaf sanatkârımıza, üreticimize hayırlı olsun. Belediyemiz bu tesisi yaparken ekonomik olarak hiçbir şeyden kaçınmadı. Halkımızın hijyenik şekilde et yiyebilmesi için her türlü detayı düşünerek tesisi donattı. Başta Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere emeği geçen herkes teşekkür ediyorum.” Dedi.

Mezbahanın diğer kesimhanelere göre daha temiz ve gelişmiş olduğunu vurgulayan Gür, hayvan üreticilerine de çağrıda bulunarak “Bu tesislerin aktif halde çalışabilmesi için de mutlaka özveriyle bu tesislerdeki yapılacak kesimlere destek olmamız gerekiyor. Bundan dolayı da Çorum kasaplarını, lokantacılarını ve üreticileri mezbahamızda kesim yaptırmaya bekliyoruz”dedi.

Son Güncelleme: 14.02.2020 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.