Motosiklet tutkunları İstanbul’da

Oto Tamirciler Esnaf Odası esnaf fuara katıldı

26 Şubat 2018 Pazartesi 18:58
Motosiklet tutkunları İstanbul’da

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, oda üyesi motosikletçi ve bisikletçi esnafını da fuarla buluşturdu.

Göreve geldiği 2014 yılından itibaren Türkiye’nin çeşitli illerinde mesleklerini ilgilendiren fuar organizasyonlarını kaçırmayan Oda Başkanı Uzun, oto tamirci esnafının ardından şimdi de motosikletçi ve bisikletçi esnafına yönelik bir fuar organizasyonu gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu Yeşilköy'de ki İstanbul Fuar Merkezi’nde bu yıl 10.’su organize edilen Motobike Motosiklet Fuarı için Cumartesi günü Çorum’dan hareket eden motosikletçi ve bisikletçi esnafı Pazar günü fuarı gezerek, son teknoloji ürünleri yakından görme ve tanıma fırsatı buldu.

Messe Frankfurt İstanbul tarafından düzenlenen fuarda ufkunu açan esnaf, fuarın ardından tekne turu yaparak, Boğaz’ın eşsiz manzarasında stres attı.

Oda Başkanları Necmettin Uzun’a fuar ve tekne turu için teşekkür eden esnaflar, Başkan Uzun’dan ayrıca fuara her yıl katılma talebinde bulundular. Uzun da, esnafların talebinin başının üzerinde olduğunu ifade etti. Necmettin Uzun ayrıca fuar gezisine katkılarından dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.