‘Müjdeleri paylaşacağız’ diyerek duyurdu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i ziyaret ederek, "Müjdeleri ileride açıklayacağız' dedi.

03 Kasım 2021 Çarşamba 13:45
‘Müjdeleri paylaşacağız’ diyerek duyurdu

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret ederek; Çorum merkez ve ilçelerinde akciğerlerimiz ormanlarımızla ilgili yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlar ve hizmetler üzerine istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını açıkladı.
Kavuncu, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Özellikle son dönemde orman yangınlarında zor bir sınavdan başarıyla geçen, canları pahasına vatanımızı savunan, destansı bir mücadele vererek eş zamanlı çıkan yangınları en kısa sürede söndüren ve yangın sonrası ağaçlandırma seferberliği başlatan Orman Genel Müdürlüğümüz nezdinde tüm teşkilat mensuplarını tebrik ederek, teşekkürlerimizi sunduk.

Önemli orman varlığına sahip olan ilimizdeki ormanların biyoçeşitliliği, toprak koruması, su üretimi, rekreasyonu, ekoturizmi gibi fonksiyonlarının geliştirilmesi için yapılabilecek çalışmaları, yatırımları, hizmetleri ve ilimizin talepleri hususlarındaki ayrıntılı değerlendirmelerimizi, taleplerimizi bir dosya halinde Sn. Genel Müdürümüzle paylaştık.
İlimize yapılacak olan yeni yatırım ve hizmetler noktasında Genel Müdürlüğümüzün çalışmalarını tamamlamasıyla netleşecek olan müjdeleri önümüzdeki günlerde kamuoyumuzla paylaşacağız inşallah.

Küresel iklim değişikliğine bağlı olarak ekonomik, ekolojik, sosyal ve stratejik açıdan her geçen gün daha da önemli hale gelen ormanlarımızla ilgili başarılı çalışmaları ve ilimizle ilgili taleplerimize memnuniyetle olumlu cevap vermeleri vesilesiyle Sn. Kıymetli Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum.

Türkiye, dünyada milli servet olan orman varlığını arttıran ender ülkelerden biridir. Bize bu gururu yaşatan orman teşkilatımızın bütün çalışanlarını ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum.²ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 04.11.2021 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-11-03 15:21:38

Bol bol fotoğraf çektirin. 20 senedir Çorum çantada keklik. 20 senedir Çorum Üvey evlat. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Geç bunları 2021-11-03 15:38:04

Geç bunları Kavuncu yirmi yıldır insanlara Kırkdilim hikayesi anlatıyorsunuz Yolda bir tane bile makina yok.

Avatar
Kelekçike , dewamke, manzarake 2021-11-03 17:03:39

Iskilipli Atif Hoca'dan sorumlu Corum milletvekili yine bol bol foto cektirmis böooon. Aman ormanlardan uzak durun. Bu zihniyet ormani yakar ya da agaci keser. Bunlarin sevdigi tek yesil sey dolarin yesili.

Avatar
Adana 2021-11-03 17:39:42

Müjdelerin pişmesi gerekiyor öyle çiğ olmaz

Avatar
Serdar 2021-11-03 17:42:04

para bitti. Gezmeler ve fotoğraf çektirmeler çoğaldı.

Avatar
ÖZ Çorumlu 2021-11-03 21:25:55

Bazı yorumculara bakıyorum Ak parti ile ilgili her haberden rahatsızlar.yok Çorum uyuyor, yok resim çektiriyorlar. Kimilerine Atıf hocanın hak davası batıyor. kardeşim eğer beğenmiyorsanız önce gidin aday olun öyle eleştirmek kolay. Son on yılda her ilçenin köylerin çehresi değişti. tek bende araba vardı köyde her gün hasta taşırdım. Adam 500tl bulur gelir kayıt, tahlil, röntgen ilaç almadan giderdi. Şimdi en ücra köye kışın paletli ambulan gidiyor. Eleştirin hakkınız. Ama insaflı olun nankör olmayın. vatandaşımız biliyor ve seçiyor

Avatar
Çorum 19 2021-11-03 23:39:43

Mesir macunu mu biberli leblebi mi dagitilacak