Müsteşar Yardımcısı'na OSB ziyareti

Sungurlu TSO yöneticileri, Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere'yi ziyaret ettiler

04 Temmuz 2018 Çarşamba 10:29
Müsteşar Yardımcısı'na OSB ziyareti

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Sungurlulu hemşehrimiz Muhsin Dere’den OSB için destek istedi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’yi makamında ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Ziyarette Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Muhsin Dere’ye Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hakkında bilgi veren Akkaş ve Çuhacı, ilçeye savunma sanayi yatırımlarının yapılması konusunda destek istediler.

Akkaş ve Çuhacı, çalışmalarını yakından takip ettikleri Muhsin Dere’nin başarılarından dolayı Sungurlulu hemşehrilerini gururlandırdığını belirttiler.

Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcısı Muhsin Dere, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Çuhacı’ya teşekkür etti.

SUNGURLU

Son Güncelleme: 04.07.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165