Nöbetçi Lokanta

Sungurlu'da Nöbetçi Lokanta uygulaması başlıyor

13 Kasım 2017 Pazartesi 20:09
Nöbetçi Lokanta

Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan ‘Nöbetçi Lokanta’ uygulaması Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası tarafından ilçede hayata geçirilecek

Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı ‘Nöbetçi Lokanta’ uygulamasının bu hafta başlayacağını söyledi.

Uzun zamandır hayata geçirmeyi düşündükleri uygulamanın sadece sulu yemek satışı yapan birinci sınıf lokantalarda uygulanmaya başlayacağını belirten Kolaylı, uygulamanın lokanta esnafına maddi destek sağlayacağını belirtti.

Uygulamanın Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıdığını vurgulayan Kolaylı şöyle devam etti: “Kış sezonunun girmesiyle beraber ister istemez lokantalarımızda iş potansiyeli düşüyor. Normal günlerde lokantacı kardeşlerimizin hepsi Pazar günleri işyerlerini açıyor ve çeşit çeşit yemekler yapıyor. Müşteri sayısı azaldığı zaman hem bu yemekler ellerinde kalıyor hem de ciroları düşüyor. Odamızın faaliyete geçirdiği bu uygulama sayesinde Pazar günleri sadece iki lokantamız açık olacak ve müşterilerimiz bu lokantaları tercih edecek. Bu da cirolarına yansıyacak.

Uygulamanın lokantacılara sağlayacağı bir diğer fayda ise Pazar günleri de çalışan esnaflarımızda ister istemez bir yorgunluk oluyor. Bu uygulama ile esnaflarımız dinlenme fırsatı bulacak. Lokantalarımızın çalışma saatlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Esnaflarımız istedikleri saatte işyerlerini açıp istedikleri saatte kapatacak. Uygulamaya destek veren esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor. Hayırlı ve bol kazançlı günler diliyorum.”

Uygulamanın 19 Kasım Pazar günü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.