O esnaf grubuna müjde!

KOSGB kredisinden faydalanamayan esnafa kredi müjdesi!

30 Ekim 2018 Salı 12:34
O esnaf grubuna müjde!

KOSGB kredilerinden bundan böyle kahveci, çay ocağı ve internet kafe işletmecileri de faydalanabilecek.

Kredilerde esnaf ayrımı yapılmasını kesinlikle kabul etmediklerini ifade eden ÇESOB Başkanı Recep Gür, “Kahvecinin berberden bir farkı yok. Hepsi bizim esnafımız ve hepsinin bu krediden faydalanabilmesi gerekiyor” diyerek, konuyu dönemin Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a aktarmış, Kurt da, konuyla yakından ilgileneceğinin sözünü vermişti.

E-ticaret konulu toplantıya katılmak üzere geçtiğimiz günlerde Çorum’a gelen Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü Necmettin Erkan, KOSGEB kredilerinden artık kahveci, çay ocağı ve internet kafe işletmecilerinin de yararlanacağının müjdesini verdi.

Bu gelişmenin üzerine ÇESOB Başkanı Recep Gür, konuyu girişimleri sonucu çözüme kavuşturan Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkür ederken, Gür ayrıca, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın yardımcılığına getirilen Kurt’a yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 30.10.2018 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165