O ilde hızlı tren kampanyası

Çorum’un da hedef yatırımları arasında yer alan demiryolu ve yüksek hızlı tren için Düzce’de ilginç bir kampanya başlatıldı.

04 Ocak 2020 Cumartesi 13:43
O ilde hızlı tren kampanyası

Düzce’de yüksek hızlı trenin kentten geçmesi için kampanya başlatıldı.
Türkiye’de bir çok il demiryolu veya yüksek hızlı tren yatırımını kazanmak için çalışma yapıyor. Çorum’un da hedef yatırımları (Kırıkkale-Çorum-Samsun Demiryolu Projesi) arasında yer alan demiryolu ve yüksek hızlı tren için Düzce’de başlatılan ilginç kampanya dikkat çekti.
Düzce Öncü Haber’de yer alan habere göre, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından ‘Yüksek Hızlı Tren Düzce'den Geçsin’ isimli kampanyaya destek giderek arttı. 100 bin imza hedefleyen kampanyaya sosyal medya üzerinden ‘Bu tren kaçmasın’ sloganıyla katkı verildi.
Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Ankara-İstanbul güzergahında kurulması planlanan Yüksek Hızlı Tren hattının Düzce’den geçmesine yönelik olarak "Konu işin ehlinin elinde. Şu anda başka bir güzergah olsun diye aktif bir çalışma da yok. Sanki tren kaçıyormuş gibi imza toplamak doğru bir hareket tarzı değil." dedi.

Son Güncelleme: 06.01.2020 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2020-01-04 16:22:41

Çorum çok gecikti bu işlerde hem hızlı trende hem havaalanında.

Avatar
karakuş 2020-01-05 01:57:28

bizimkiler de ya çocuklarını belediyede işe sokar ya fotoğraf çekinir.

banner165