Oda hizmetlerinde % 10 indirim

TSO'nun hizmetlerinden alınan bazı ücretlerde yüzde 10 indirim yapılmasına karar verildi.

16 Ekim 2018 Salı 17:05
Oda hizmetlerinde % 10 indirim

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Ekim Ayı olağan Meclis Toplantısı’nda oda hizmetlerinden alınan bazı ücretlerde yüzde 10 indirim yapılmasına karar verildi.

Toplantı öncesi Özbekistan Ankara Büyükelçisi Alisher Agzamhodjaev ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti ve meclis üyeleri ile bir araya geldi. Elçilikten gelen heyet, iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi ve Çorumlu işadamlarını Özbekistan’a davet etti.

Tcaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, ülke genelinde başlatılan enflasyonla mücadele kampanyasına yönelik bilgilendirmede bulundu. Oda olarak da bu kampanyaya destek olmak için bazı oda hizmetlerinden alınan ücretlerde %10 indirime gidileceğini açıkladı. Konuşmanın ardından indirim yapılması meclis tarafından oylanarak kabul edildi. Görüşmelere 17.09.2018 tarihli karar özetinin ve 01-30 Eylül 2018 tarihli mizanlar ve 30 Eylül 2018 tarihli gelir ve gider bütçe analizinin görüşülüp oylanması ile devam edildi. Toplantında söz alan Meclis Üyesi Erkan Dalyan’ın meclis üyelerine Enflasyonla Mücadele kapsamında Çorum’da üretimi yapılan ürünlerde de firmaları bu kampanyaya destek olmaya davet etti.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde, Finansal Eksen Bağımsız Denetim ve Danışmanlık A.Ş’den Vergi Direktörü-Yeminli Mali Müşavir Aykut Kelecioğlu’nun, İştiraklerin (ortakların) Vergisel Yönleri ve Avantajları konusunda bir sunum yaptı. P.T.T. Çorum Baş Müdürü Ziya Eliaçık, Meclis Üyelerini selamla konuşmasının ardından P.T.T. Pazarlama Biriminden Yılmaz Oktay’ın Meclis Üyelerini PTT Kargo, Turpex ve kampanyalar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik’in kapanış konuşmasının ardından meclis toplantısı sona erdi.

Son Güncelleme: 16.10.2018 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.