Ortaköy'e istihdam sözü verdi

AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan Ortaköy'e istihdam sözü verdi

18 Eylül 2019 Çarşamba 17:44
Ortaköy'e istihdam sözü verdi

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy İlçesi’ne istihdam sağlayacak üretim tesislerinin kurulacağının sözünü verdi.

Ortaköy Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Şapinuva Karakucak Güreşlerine katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yaptığı konuşmada, hem birlik beraberlik vurgusu yaptı, hem de Ortaköy ile ilgili plan ve projelerinden sözetti. Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başlayan Milletvekili Ceylan, Erdoğan’ın tek derdinin Türkiye olduğunu dile getirdi. Tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak vurgusu yapan Milletvekili Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için şanslı olduklarını ifade ederken, millet olarak Erdoğan’a sahip çıkmaları ve her zaman destek vermeleri gerektiğini söyledi.

Ceylan, Ortaköy İlçesi’nin AK Parti Belediyecilikle birlikte ciddi anlamda bir değişim ve dönüşüm yaşadığını ileri sürerek,  Belediye Başkanı Taner İsbir’den de övgüyle bahbetti. Ceylan, özellikle de ilçede göçün önlenmesi, ekonominin geliştirilmesi ve istihdamın sağlanması için çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Ortaköy’e üretime dayalı tesislerin yapılacağının sözünü veren Ceylan, Ortaköy’ün geleceğinin parlak olduğunu, yapılacak tesislerle birlikte ilçenin refah seviyesinin yükseleceğini, insanlarının kendi topraklarından göç etmek zorunda kalmayacağını ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdüreceklerini dile döktü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilo 2019-09-18 22:25:48

Ağam bizimle eğleniyi

Avatar
İskilipden 2019-09-18 20:00:28

Üniversite binası için çalışma varmı.
Bu yıl bitti. Eğitim sezonu acıldı

Avatar
çoumlu 2019-09-19 17:32:23

sayın vekilimizle ne o dalga geçer gibi yazıklar olsun.

banner165