OSB’nin enerji projesine onay

Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çorum OSB Fotovoltaik...

15 Ağustos 2014 Cuma 10:03
OSB’nin enerji projesine onay


Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çorum OSB Fotovoltaik Enerji Santrali Kurulum Projesi, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından onaylandı.


Amacı; yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaştırılması ve elektrik üretiminin artırılması yoluyla sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak olan yatırım programına Çorum Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünce içme ve kullanma suyu sağlayan tesislerin enerjisinin güneş enerjisinden sağlanması için sunulan ‘Çorum OSB Fotovoltaik Enerji Santrali Kurulum Projesi’ OKA tarafından yapılan değerlendirme sonucunda destek almaya hak kazandı.


Projeye destek sağlayan OKA’ya teşekkür eden OSB Böle Müdürü Yaşar Şahin, “Müdürlüğümüzce yapılacak yatırım OSB içerisinde bulunan sanayicilere örnek teşkil etmesi açısından büyük önem arz etmekte olup; ayrıca OSB Müdürlüğünce sanayicilerimize sunulan İçme ve kullanma suyu daha düşük maliyetlere sunulması hedeflenmektedir.” dedi.




Son Güncelleme: 15.08.2014 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.