OSB’ye Ankara yönünden ikinci giriş

Ankara-Samsun karayolu üzerinde bulunan Çorum’un Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) Ankara yönünden ikinci giriş yapılıyor.

06 Aralık 2022 Salı 11:43
OSB’ye Ankara yönünden ikinci giriş

Ankara-Samsun karayolu üzerinde bulunan Çorum’un Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB) Ankara yönünden ikinci giriş yapılması için çalışmaların başladığı bildirildi.

OSB yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda, Ankara-Samsun karayolunun Ankara yönü 12. kilometresinde bulunan bölgeye ikinci bir giriş yapılması kararlaştırıldı.

Savunma sanayi ile diğer yan sanayi firmalarının bölgeye ulaşımlarının kolaylaştırılması amacıyla alınan karar doğrultusunda çalışmalara başlandı.

OSB’nin ana girişinden yaklaşık 5 kilometre Ankara yönünde ikinci bir giriş yapılması planlanıyor. Gerekli izin ve çalışmaların tamamlanmasının ardından OSB’ye ikinci bir girişin sağlanacağı belirtildi.

13 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile OSB’de temeli atılan barut, fişek ve kapsül fabrikaları ilkbaharda faaliyete geçerek üretime başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165