Osmancık çiftçisine ilk destek geldi

Çeltik, Ayva ve Bağcılığı Geliştirme” projesi ne destek sözünün ilk aşaması yerine geldi

12 Kasım 2017 Pazar 11:56
Osmancık çiftçisine ilk destek geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Osmancık’ta başlatılan “Çeltik, Ayva ve Bağcılığı Geliştirme” projesi kapsamında çiftçilere 100 bin TL ödenek sağlandığını söyledi.

Kurt , geçen ay Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla Bitkileri Şube Müdürü Mehmet Hasdemir ve Projelendirme Genel Müdürlüğü Proje Sorumlu Mühendisi Mine Hasdemir’le birlikte Osmancık’a giderek çiftçilerin sorunları ve isteklerinin dinlendiği bir toplantı düzenlemişti.

100 BİN LİRA ÖDENEK SÖZÜ VERİLMİŞTİ

Yapılan toplantının meyvelerini almaya başladıklarını belirten Kurt,, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla Bitkileri Şube Müdürü Mehmet Hasdemir’in Osmancık çiftçisine gerekli desteği verecekleri konusunda söz verdiğini ve bu sözlerin çıkarılan 100 bin TL. ödenek ile yerine getirilmeye başlandığını ifade etti.

Çiftçinin kendisini tarım konusunda daha çok geliştirmesi için her türlü desteğin sağlandığını belirten Kurt, hükümetin her zaman çiftçinin yanında olduğunu, özellikle gelecek yıllarda üretilecek çeltiğin kalitesinin artırılması için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Çiftçilerin hasat zamanında her hangi bir sorunla karşılaşmamaları için gerekli tedbirleri aldıklarını vurgulayan Ceritoğlu,”Çiftçilerimiz ile her zaman bir araya gelerek, kaliteli üretim yapılması için alınacak tedbirler konusunda istişare yapıyoruz. Yapılan istişareler sonucunda alınan kararlar neticesinde gerekli destekler tarafımızca çiftçilerimize verilmektedir. Bizler her zaman çiftçilerimizin yanındayız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165