Ovasaray'da dolu zararı incelemesi

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, doludan zarar gören alanlarda inceleme yaptı.

28 Haziran 2021 Pazartesi 11:32
Ovasaray'da dolu zararı incelemesi

Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Sarı ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, önceki gün dolu yağışından zarar gören Ovasaray köyü çiftçilerini ziyaret ederek hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

Sarı yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Ovasaray ve bazı köylerimizde maalesef bir hafta içerisinde dolu yağışından kaynaklı afet yaşandı. Ben burada zarar gören bütün çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. Zarar gören alanların tespitlerini kurum olarak gerçekleştirdik. Biz sürekli Valimiz ve Milletvekillerimizle istişare halindeyiz. Buralara ne gibi yardımlar yapabiliriz noktasında hemfikiriz. Bu yıl malum kuraklık ile karşı karşıyayız. Bir de buna dolu afeti de eklendi. Üreticilerimiz ile zor bir yıl yaşıyoruz. Devlet olarak üreticilerimizin hizmetindeyiz.”dedi.
Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan da, ‘Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dedi. Zor bir yıl yaşıyoruz. Allah yardım etsin, beterinden korusun. Devletimiz güçlü, bir nebze de olsa yaraların sarılmasını istiyoruz. Bu konuda Sayın Valimiz ve milletvekillerimizin gayretine şahidim.”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.