Özbayram’dan destek açıklaması

TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı otomobil fabrikasının Çorum’a kurulması için oluşturulacak platforma destek verdi.

04 Temmuz 2019 Perşembe 13:32
Özbayram’dan destek açıklaması

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özbayram, dünya otomotiv sektörünün devlerinden Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı otomobil fabrikasının Çorum’a kurulması için oluşturulacak platforma destek açıklaması yaptı.

Özbayram yaptığı açıklamada, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, Çorum’un kalkınmasına ve büyümesine katkı sağlayacak her türlü yatırımın kente kazandırılması yönünde üzerlerine düşen görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerine getireceklerini belirterek, şöyle dedi; Volkswagen’in Türkiye’ye yapmayı planladığı bu yatırımın İlimize kazandırılması noktasında Çorum TSO’nun her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Bir süre önce de Yönetim Kurulu Başkanımızın da yapmış olduğu açıklamada vurguladığı gibi, İş dünyası olarak her türlü katkıya hazır olduklarını ve yaklaşık 5000 kişinin istihdam edileceği bu fırsatı, toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Çorum’a kazandırılmasında ayrıca böylesi büyük projelerin takibi ve desteği için oluşturulacak bir platformda Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak her türlü fedakarlığa hazır olduklarını dile getirdi. Çorum’un tüm dinamikleri, elini taşın altına koyarak ilimizi, Türkiye ekonomisinin lokomotif şehirlerinden biri  haline getirecek bu girişime destek olmalıdır.”

Son Güncelleme: 04.07.2019 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-07-04 13:58:37

nasıl bir destek bu, yalnızca sade vatandaşlar gibi temenni mi?

Avatar
mehmet 2019-07-04 15:19:33

Sen destek verdin ya kesin yaparlar Çorum'a fabrikayı. Hey Allahım ya