Özel İdare’de SDS imzası

Çorum İl Özel İdaresi personelinin 2019 yılının sonuna kadar alacağı sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 17:08
Özel İdare’de SDS imzası

Çorum İl Özel İdaresi personelinin 2019 yılının sonuna kadar alacağı sosyal denge tazminat sözleşmesi imzalandı. Vali Mustafa Çiftçi ile yetkili sendika Bem-Bir-Sen arasında imzalandı.

Törene Vali Mustafa Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatcı, Toç-Bir Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin ve bazı sendika temcileri katıldı.

Vali Mustafa Çiftçi, İl Özel İdaresi çalışanlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Bem-Bir Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin, Ramazan ayında imzalanan bu sözleşmede emeği geçen Vali Çiftçi, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günay ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak’a teşekkür etti. Şahin, Vali Çiftçi’ye kalem hediye etti.

Son Güncelleme: 29.05.2019 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.