Pazarcılar yeni düzenlemeden memnun

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, sebze pazarlarında yapılan yeni düzenlemelerden memnun olduklarını açıkladı.

29 Ocak 2020 Çarşamba 14:54
Pazarcılar yeni düzenlemeden memnun

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, sebze pazarlarında yaptığı düzenlemelerle pazarcı esnafının işlerini kolaylaştıran Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Göreve geldiği günden bu yana esnaf dostu bir hizmet anlayışı sergileyen ve oda üyesi esnafının talep ve sorunlarını ivedilikle çözüme kavuşturan bir Belediye Başkanı ile çalışmaktan son derece mutlu olduklarını belirten Erdoğan Yılmaz, “Belediye Başkanımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın bugüne kadar hep esnafın yanında oldu. Kendisine oda üyelerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Semt pazarlarının tertip, düzen ve vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapabildikleri alanlara sahip olduğunu vurgulayan Oda Başkanı Erdoğan Yılmaz, önümüzdeki aylarda yine belediye ile yapacakları ortak çalışma ile pazar yerlerinin güvenliğinin de en üst seviyede sağlanacağını kaydetti.

Yine belediye tarafından hayata geçirilen kadınlara özel ücretsiz pazar servisinin de büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yılmaz, bu uygulamada da emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-01-29 20:08:05

Belediyeye teşekkür edeceğinize biraz kendinize çeki düzen verin... pazar yerine çöpünü bırakıp gitme...tezgahın önü başka arkası başka...aldıklarımızın yarısı çöpe gidiyor... fiyat etiketleri yok...

Avatar
Bay bilen! 2020-01-29 20:19:22

Belediyenin pazarcılarada bi düzenleme yapması şart vatandaş sanki eksik para vermişcesine tezgaha iki çeşit mal koyup önde iyi malı gösterip arkadan çürük malı adeta yangından mal kaçırırcasına poşetlerin ağzını bağlayıp milleti kazıklıyorlar bunun önüne geçilmesi lazım

Avatar
Knn 2020-01-29 17:10:30

Pazar yerleri pazar sonrası çok pis bırakılıyor. Temizleyenlerde insan. Aslan yattığı yerden belli olur. Zabıta ve başkanımız umarım ilgilenir.

Avatar
Sln 2020-01-29 15:31:31

Zabıtalar işini biraz daha düzenli yapması gerektiğini düşünüyorum
Pazarcılar çizgileri ihlal ediyor vatandaşın yürüme alanı daralıyor belediye başkanımız bu yazımı inşaAllah okurda ara sıra pazarları denetler
Bunu yaparsa ALLAH RAZI OLSUN deriz

Avatar
Ahmet 2020-01-29 20:42:14

Kapalı pazarlar da çadır sistemi sona erdirilmeli.Pazarcılarda gözden geçirilmeli

Avatar
Mat 2020-01-29 21:12:51

Pazarcilara çöp torba verilip pazar sonunda çöplerini torbaya atmayana bir dahaki hafta tezgah acmama cezası verin.Ayrica hileli mal satanlara da ceza verilmeli eksik tartan curuk mal verenler buna örnek

Avatar
Yeni Gineli Ama Papoa Değil 2020-01-29 21:13:01

Zabıta ne yapsın, işlem yapınca belediye yönetimi zabıtanın arkasındamı duruyo sanki. Adam partiye yakın çıkıyo taş binanın üst kata ceza anında iptal. Çesob başkanına acil çağrı; başta pazarcılar, otobüs şoförleri ve bütün esnaf insana nasıl davranılır dersi almalı, lafta değil samimi olarak ahilik kültürüne geri dönülmeli.

Avatar
VTANDAŞ 2020-01-30 00:06:17

Pazar yerleri, pazar sonrası savaş alanı gibi. Pazarcılar bağıra çağıra, kimisi argo sayılacak kelimelerle yuksek sesle satış yapmaya çalışıyorlar.
Ben Keçiörende gördüm, pazar değil sanki market. Bağıran yok, çöp atan yok, çıt yok. Eczane gibi. Pazar bittiğinde pazar yerinde en küçük bir çöp, atık, artık yok. Herkes tezgahının bulunduğü yeri temiz tutmak zorunda. Böyle olunca koku da olmuyor. Mükemmel bir düzen hakim. Kurallara uymayan esnafa daha sonraki pazarlarda belli bir süre tezgah açmama cezası veriliyor ve o esnafın tezgah yetine cezalı olduğu tabelası yazılıp ifşa ediliyor. Böyle olunca herşey çok düzenli oluyor. Hatta Pazarın belli noktalarına tartı konuluyor ve vatandaş aldığı ürünün eksikliğini kontrol edebiliyor. Keçiören Belediyesi uzun yıllardır bunu uyguluyor, tebrik ediyorum. Aynısı örnek alınabilir