Plastik poşetlerin beyanı başladı

ÇESOB) Başkanı Recep Gür, plastik poşet beyanlarının başladığını bildirdi.

04 Şubat 2019 Pazartesi 15:07
Plastik poşetlerin beyanı başladı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, plastik poşet beyanlarının başladığını bildirdi.

2019 yılı Ocak ayı için beyanların 1-15 Şubat 2019 tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı İnteraktif Vergi Dairesi ve e-Devlet üzerinden yapılabileceğini bildiren Gür, e-Devlet üzerinden yapılacak beyanlar için öncelikle PTT’den temin edilecek e-Devlet şifresinin alınması gerektiğini kaydetti.

e-Devlet sistemine www.turkiye.gov.tr adresinden ulaşılabileceğini vurgulayan Recep Gür, siteye giriş yaptıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hizmetleri arasında yer alan Plastik Poşet Beyanını seçerek beyanname vermeye yönelik hizmete erişilebileceğini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 04.02.2019 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorum 2019-02-04 16:10:53

arkadaş ne zaman bu siteye girsem recep gürle ilgili haber yapılıyor.anladık makamı var güzelde giyinmiş ama adamın ağzından her çıkan kelimeyi haber yapmayın.sizden bir okuyucu olarak rica ediyorum .