Rektör makine sektörü ile buluştu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, TSO'da makine sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya geldi.

24 Kasım 2021 Çarşamba 21:51
Rektör makine sektörü ile buluştu

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal ve makine sektöründe faaliyet gösteren firmalarla bir araya geldi. Görüşme Hitit Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Çorum’da makine sektöründe faaliyet gösteren firmaların yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirten Rektör Öztürk, görüşmede ihtisaslaşma süreci, üniversite-sanayi işbirliği ve hedefler başta olmak üzere pek çok konuda verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Son Güncelleme: 24.11.2021 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-11-25 14:07:25

Üniversitenin sektörle yaptığı 1001.toplantı bu... Sonuç... Haftaya 1002.toplantıyı yapacağız.

Avatar
Bekir Çağla 2021-11-25 12:41:38

Adam iki buçuk yıldır hala görüşüyor. Bu ne bitmez bir görüşmeymiş ve niye bu kadar gecikmiş. Üstelik üretim ve masa etrafında oturunca ne konuşulabilir ki? Çok yazık çoook

Avatar
Mustafa 2021-11-25 14:21:43

Valla benim oğlum makine mühendisliğinde okuyor staj için gitmediği firma kalmadı hiç birisi kabul etmedi.Toplantıdan sonuç şu net diyebiliyor musunuz.Yolsa o güzel lüks salonda oturup çayınızıçorbanızı içip dağılırsınız