Sağlık-Sen'de sıcak gelişme

Sendikal mücadelede sular ısınıyor. Çorum Sağlık-Sen Şubesi'nde Ahmet Saatcı'nın yanı sıra yeni bir aday daha başkanlık için yarışacak

06 Nisan 2018 Cuma 12:49
Sağlık-Sen'de sıcak gelişme

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’un önümüzdeki günlerde sendikal mücadelede sıcak gelişmelere sahne olması bekleniyor.

Edindiğimiz bilgiye göre, Memur Sen’e bağlı Sağlık Sen Şubesi’nin Genel Kurulu Haziran veya Temmuz ayında yapılması bekleniyor.

Sağlık Sen Şube Başkanı ve aynı zamanda Memur Sen İl Temsilcisi olan Ahmet Saatcı’nın yeniden aday olduğu seçimlerde, yeni bir isim daha başkanlık için yarışacak.

Sağlık Sen’in yönetiminde görev alan röntgen teknisyeni Murat Yalçın’ın Sağlık Sen Şube Başkan Adayı olarak yarışa katılacağı belirtiliyor.

Sağlık camiasında konuşulanlara göre, idarenin ve siyasetin müdahil olduğu iddia edilen seçimlerin yeni bir gelişme olmadığı takdirde önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelere sahne olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kambur 2018-04-06 15:39:46

bana dünya üzerinde eşi hemşirelerin tüm resmi işlerini yürüten başhemşire iken, kendi aynı hemşirelerin haklarını savunan ve başhemşireyle sorunlarını halleden bir sendikacı gösterin saat kulesinin önünde eşek gibi anıracağım....

banner165