Şamlıoğlu yetkili altın değerleme noktası

Çorum’da Şamlıoğlu Kuyumculuk, yetkili altın değerleme noktası olarak hizmet vermeye devam ediyor.

22 Şubat 2022 Salı 20:18
Şamlıoğlu yetkili altın değerleme noktası

Son günlerde yastık altı altınların sisteme nasıl dahil edileceği konuşulurken, Çorum’un tanınan ve köklü kuyumcularından Şamlıoğlu Kuyumculuk, yetkili altın değerleme noktası olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Şamlıoğlu Kuyumculuk Yetkilisi Erdoğan Alkan, geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’nin açıkladığı yastık altındaki altınların ülke ekonomisine kazandırılması ile ilgili beyanatları doğrultusunda, ülke genelinde altın değerlendirme noktası lideri konumunda olan İstanbul Altın Rafinerisi’nni, ülke genelindeki altın değerlendirme noktalarının sayısının en az bin olması şeklinde çalışmalarını hızlandırdığını hatırlattı.

Türkiye genelinde özenle seçilen kuyumculardan biri olan Şamlıoğlu kuyumculuk’un Çorum merkez ve ilçeleri dahil olmak üzere çevre illerde de hizmet verdiğini belirten Alkan, KAD-SİS Kuyumcu Altın değerlendirme noktalarının devletin denetimi ve devletin belirleyip kontrol altında tutuğu bir sistem olmakla beraber seçilen İşletmelerin, standartları en üst seviyede olan ve özenle seçilen kuyumculardan oluştuğunu ifade etti. Alkan, Şamlıoğlu kuyumculuk olarak iki yılı aşkın süredir bu sistemin içinde Çorum’a hizmet ettiklerini belirterek, şöyle dedi: “Türkiye genelinde bankalarla ortaklaşa çalışılarak vatandaşın elinde bulunan her türlü altın Şamlıoğlu Kuyumculuk’ta uzman çalışma arkadaşlarımız ve darphane yetkisi olan ayar evimizde devlet garantisi de değerlendirilerek altın sistemine katılımı sağlanmaktadır.

Altın değerlendirme sistemine dahil olmak isteyen vatandaşların öncelikle anlaşmalı bankalarda altın hesaplarını açtırmaları ve daha sonra altın değerlendirme noktalarına gelerek altınlarını devlet garantisi altında banka hesaplarına has altın olarak aktarımı sağlanmaktadır. Altınlar hiçbir şekilde parayla değerlendirilmediği gibi alım satım işlemi söz konusu değildir.

Halkımızın bilmesi gereken en önemli konuların başında bu işlemler yapılırken tüm bilgileri tamamen devlet kontrolünde ve güvencesinde adım adım yapılan işlemler hesap sahiplerine hem KAD-SİS hem banka tarafından bankaya kayıtlı cep telefonlarına şifreler gönderilerek işlemleri gizlilikle ve kamera kayıtları ile yapılmaktadır.

Sisteme dahil olmak isteyen vatandaşlarımız; Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıfbank, Ziraat Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası üzerinden hafta içi, cumartesi ve Pazar 09.00-22.00 saatleri içinde Altın kabul işlemleri yapmaktadır.
Şamlıoğlu Kuyumculuk olarak Çorum halkına Kuyumculuk Altın Değerlendirme Noktası olarak, hem de Türkiye de Uluslararası Hızlı Para Transfer Yetkilisi olarak işlemlerinde kolaylık sağlamak için her türlü hizmeti vermekteyiz ve vermeye de devam edeceğimizi gururla söylemek isterim.

Uluslararası para transferlerinde devlet yetkisi de bulunan işletmemizde, son günlerde hakkında sıkça konuşulan altın değerlendirme sistemi saygı değer halkımıza bir kahve içme sürecinde yüz yüze izah etmekten de kıvanç duyacağımızı bildirir bol kazançlı günler dileriz.”

Son Güncelleme: 23.02.2022 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.