Sanat Sokağı’na iyi haber

Sanat Sokağı esnafının taleplerinin bazılarına çözüm bulundu.

01 Ocak 2019 Salı 19:20
Sanat Sokağı’na iyi haber

Pir Baba Parkı’nda faaliyet gösteren Sanat Sokağı esnafı, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret ederek, sokakta yaşanan bazı sorunları Birlik Başkanı Recep Gür’e aktardılar.

Ziyarette Sanat Sokağı sakinleri başta sokakta can güvenliği ile ilgili sorunlar yaşadıklarını, kira bedellerinde bu yıl zam yapılmamasını, tente probleminin çözülmesini, turist taşıyan tur otobüslerinin sokağa yakın bir bölgede konuşlandırılmasını, Halk Eğitim Merkezi’ne ait kapalı işyerlerinin biran önce faaliyete geçirilmesini ve yoğun kar yağışlarında sokağın belediye ekiplerince temizlenmesini istediler.

ÇESOB Başkanı Recep Gür de, Sanat Sokağı’nın kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, esnafın içinde bulunduğu ekonomik şartları iyi bildiklerini, bunun için de 2019 yılında işyeri kiralarına zam yapmayacaklarını kaydetti.

Sokağın güvenliği konusunda da Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile telefonda görüşen Başkan Gür, ayrıca tentelerin de bu ay içerisinde işyerlerine takılacağının sözünü verdi.

Son Güncelleme: 01.01.2019 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165