Sanayi Sitesi için önemli bağlantı yolu

Sanayi Sitesi için önemli bağlantı yoluna asfalt dökülüyor

15 Haziran 2020 Pazartesi 14:45
Sanayi Sitesi için önemli bağlantı yolu

Çorum Sanayi Sitesi için büyük önem taşıyan bağlantı yolunda asfalt çalışması devam ediyor.

Gülabibey Mahallesi 19. Cadde  yeni  bağlantı yolu ile Küçük Sanayi Sitesi Gülabibey Mahallesi, Kafkasevler ve Cemilbey Yolu’yla birleşiyor.

AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve bazı yetkililer Gülabibey Mahallesi 19. Cadde’de devam eden asfalt dökümünü yerinde inceledi.

AHLATCI’DAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR

İnceleme sırasında Belediye Başkanı Aşgın çalışmalar hakkında bilgi verirken AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı da Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Ahlatcı, “18 yıldır milletimizle birlikte yürüdüğümüz bu kutlu dava yolunda AK belediyeciliğinin ve Gönül Belediyeciliğinin anlam ve önemini yaptığımız hizmet ve çalışmalarımızla göstermekteyiz ve durmaksızın bu çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Milletimize hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Belediye Başkanımıza ve Belediye personelimize vatandaşlarımıza ve esnafımıza yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada “Adaylık dönemimizde Küçük Sanayi Sitesi esnafımıza verdiğimiz en az ilave 1 bağlantı yolu sözümüzü bugün 3 bağlantı yolu ile fazlasıyla yerine getirmiş olduk. Bunlardan ilki olan Küçük Sanayi Sitesi 19. Cadde, esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun.

Son Güncelleme: 15.06.2020 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen.! 2020-06-15 14:56:34

İmar verilmiş, yapılaşma olmuş lütfeder gibi birbirlerini pof pofluyorlar!

Avatar
King Kong 2020-06-15 20:52:00

Kaza falan olsa da fotodakilere bir şey olmaz,osmancık köprüsü adı verilen ucube yapının olduğu yerde her gün kaza oluyor da sorumlulara bir şey oluyor mu?

Avatar
sorunlu yol 2020-06-15 15:21:56

O yolun cemilbey caddesi ile birleştiği yerde köprü olması gerekir. Yoksa Allah göstermesin çok kaza olur. Sorumlular şimdi bu fotoğraflarda pozverenlerdir.

Avatar
Mimarsinan 74.sokak 2020-06-16 09:23:16

Mimarsinan 74.sokak Ne Zaman Asfaltlanacak Tozdan Geçilmiyor.

Avatar
Mustafa 2020-06-16 14:30:24

Baskanim Akken tokiye de bir baglanti yolu yapilsa cok dua alirsiniz. Saygilar